Home Cikkek Ismeretlen lényt sodort partra a víz Szahalin szigetén

Ismeretlen lényt sodort partra a víz Szahalin szigetén

1

8846373_8de46cf8ebacc8b6172de76f1b8779e1_wmA rejtélyes teremtmény teteme az oroszországi Szahalin szigetén sodródott ki a partra. Leginkább egy delfinre hasonlít, de szőrös farka és csőre van. A tengerbiológusoknak egyelőre fogalmuk sincs, hogy micsoda lehet.

A tetem körülbelül kétszer akkora, mint egy ember. A farkát szőr borítja, hatalmas orra pedig olyan, mint egy madár csőre.


“A fejformája alapján egy nagy delfin lehet, ami a bőre sajátosságait tekintve egy ritka fajhoz tartozhat. Kétlem, hogy a mi vizeinkben élne. Valószínűleg a meleg áramlatok terelték ide.

8846373_8de46cf8ebacc8b6172de76f1b8779e1_wm

Trópusi és szubtrópusi fajok is gyakran érkeznek hozzánk, hogy lehűtsék magukat egy kicsit, és néha egészen addig maradnak, amíg végül elpusztulnak.? ? magyarázta Nikolay Kim, a helyi tengerkutató intézet vezetője, aki a szőrt illetően még nem tudott magyarázattal szolgálni, hiszen a delfinek nem szőrösek.

Velvet

1 KOMMENT

  1. Valahol hallottam, hogy Szahalin környékén volt egy génsebészeti labor, ahol történt egy katasztrófa, és az összes ilyen mutáns állat elszabadult. Lehet hogy egy ilyet sodort partra a víz. Remélem nem mondtam hülyeséget.