Home Cikkek Ismeretlen objektum robbant fel Szentpétervár felett

Ismeretlen objektum robbant fel Szentpétervár felett

0

1BF57083F5305E152015. július 5-én Anna Zhmaeva orosz diák éppen a telefonjával filmezett, amikor azt gondolta, hogy egy repülőgép szerencsétlenséget látott a levegőben Szentpétervár felett Oroszországban, mellesleg a hely Vlagyimir Putyin szülővárosa.

Amit azonban felvett, az a szó szoros értelmében egy UFO is lehetett. Miután rögzítette a robbanást, a tanuló állítólag elküldte a videót a helyi rendőrségnek attól tartva, hogy ami történt, az két repülőgép ütközése volt a város felett.

Itt kezdenek azonban dolgok kicsit furcsává válni. A rendőrség a jelentések szerint felvette a kapcsolatot a helyi légiforgalmi irányítókkal, és kiderült, hogy egyáltalán nem értesültek semmilyen balesetről, de még csak nem is tartózkodott hivatalosan repülőgép az adott időben abban a légtérben.

A július 1-je és 5-ike között megrendezett szentpétervári repülőnaphoz pedig úgy tűnik, hogy szintén nincs köze, mivel a szervezők nem számoltak be semmilyen incidensről, úgyhogy komoly rejtéllyel állunk szemben.

A történetben azonban van még egy csavar, ugyanis amikor a rendőrség elindult, hogy megvizsgálja a helyszínt, ahol elvileg a lezuhant roncsnak kellett volna lennie, nem találtak semmit. Nincs bizonyíték a törmelékre, nem került elő másik szemtanú, gyakorlatilag nincs semmi, csupán ez a furcsa felvétel.

Naval Show – Új Világtudat