Home Cikkek Jim Marrs: Egy titkos kormányprogram telepátiát használt, hogy kapcsolatba lépjenek az idegenekkel

Jim Marrs: Egy titkos kormányprogram telepátiát használt, hogy kapcsolatba lépjenek az idegenekkel

0

2A hadsereg által kiképzett pszichikai kémek képesek voltak távérzékelés segítségével megkeresni nem emberi lényeket a Földön és máshol, mondta Jim Marrs az idén megrendezett Titkos Űrprogram Konferencián Texasban.

Jim Marrs korábban újságíró volt, aki számtalan hírügynökségnek írt, többek között a Fort Worth-i Star Telegramnak is. Jim Marrs az 1989-ben megjelent “Kereszttűz: A cselszövés, mely megölte Kennedyt” (Crossfire: The Plot that Killed Kenndy) című könyvével vált közismertté, amely a New York Times nem-fikciós bestseller listájára is felkerült, és később Oliver Stone “JFK – A nyitott dosszié” című filmjének alapjául szolgált.

Az SRI International egy módszert fejlesztett ki a kémkedésre, az úgynevezett “távérzékelést” az 1970-es években, ami felkeltette a CIA érdeklődését, majd később az Egyesült Államok hadseregéhez is eljutott. A távérzékelés egyfajta telepátia, amely során helyeket, személyeket és tevékenységeket lehet érzékelni érzékszerveken túli észlelés (ESP) segítségével.

Marrs szerint mindenkinek megvan a képessége a távérzékeléshez, ami nem korlátozódik egy bizonyos helyre vagy időre. Használható a múlt és a jövő vizsgálatához is. Ugyanakkor a jövőbe nézés homályosabb eredményt mutat, ami azt sugallja, hogy a jövő nem meghatározott, magyarázta Marrs.

2

Egy amerikai katonai programnak, amely Csillagkapu néven ismert, az volt a célja, hogy megkeresse és feltérképezze a Szovjetunió tengeralattjáróit távérzékelés segítségével. A folyamatban magánszemélyek egy csoportja vett részt, akik megpróbálták vizualizálni a koordinátákat a világtérképen, megadva a tengeralattjárók méretét és hosszúságát. A program a jelek szerint több mint húsz évig működött hatékonyan.

Joe McMoneagle, a hadsereg hírszerző tisztje volt állítólag az első ember, akit megtanítottak a távérzékelésre a Csillagkapu projekt során. Az eredeti csoportban hat távérzékelő volt. A program során az UFO-k iránt is volt érdeklődés. Az egyik legjobb távérzékelő Marrs szerint Pat Price név alatt futott.

Price állítása szerint négy idegen bázist talált a Földön. Ezek a Pireneusokban a Perdido hegyen, a Nyangani hegyen Zimbabweban, a Ziel hegyen Ausztráliában, és a Hayes hegyen Alaszkában voltak találhatóak. A szervezet eredetileg iktatta a jelentést.

1998-ban Skip Atwater, az egység vezetője volt felelős azért, hogy a csoport tagjainak furcsa feladatokat adjon. Felidézte Price négy idegen bázisát, és mindegyiküknek megadta a koordinátákat. Mindegyik tag azt jelentette, hogy a bázisokat a Földön az idegenek működtetik.

Marrs úgy véli, hogy az idegenek sokszor ellátogattak a Földre az emberi történelem során. Ezzel együtt azt gondolja, hogy a látogatások gyakorisága a nukleáris fegyverek megjelenésével növekedett meg.

Marrs az 1948-as Aztec történetre is utalt annak bizonyítékaként, hogy a távérzékelést az idegenekkel történő kommunikációra használták. Több különböző jelentés szerint egy UFO zuhant le az új-mexikói sivatagban 1948-ban. Az idegen holttesteket az amerikai hadsereg vitte el a helyszínről, és többen úgy vélik, hogy felboncolták őket.

Egy csomó ellentmondás volt az Aztec történettel kapcsolatban. Marrs szerint az ok, amiért sokan nem ismerik az Aztec történetet az, hogy Aztec közel van Kolorádó állam határához.

Katonai tisztviselők az objektumot már a lezuhanás előtt nyomon követték. Amikor az UFO landolt, a kolorádói katonai egységek azonnal a helyszínre siettek, és megsemmisítették a bizonyítékokat, mielőtt bárkinek esélye lett volna látni azokat.

2009-ben Randy Barnes, az Aztec Könyvtári Szövetségtől egy távérzékeléssel foglalkozó csoportot keresett meg, melynek vezetője az a Lyn Buchanan, aki egykor a hadsereg távérzékelő egységét irányította. Tizenegy távérzékelőt hívtak, hogy vessenek egy pillantást Aztec-ra, hogyan is történt valójában az eset.

A távérzékelők úgy találták, hogy egy közlekedésre tervezett tárgy repült a földnek. Több ember is megfigyelte a tárgyat. Biológiai lényeket találtak a járműben. Egyes szemtanúk megpróbáltak segíteni a lényeknek, de nem tudtak a nyelvi korlátok miatt.

Végül feltűnt a hadsereg. Volt valamiféle tárgyalás az érintett felek között. A járműben lévő biológiai lényeket egy ismeretlen helyre vitték.

A jelentés szerint az idegenek telepatikus módon manipulálták fogvatartóikat. A kormány illetékesei nem akarták elengedni az idegeneket, ennek eredményeként az a döntés született, hogy kivégzik őket.

Marrs állításai egyáltalán nem hétköznapiak, sőt provokatívak. Több bizonyítékot idéz, melyek arra utalnak, hogy a távérzékelés is alátámasztja az UFO-k és földönkívüliek létezését.

Új Világtudat