csütörtök, január 17, 2019
Home Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Az oldalon megjelenõ valamennyi tartalmat szerzõi jog véd.

Ezek bármilyen formában történõ sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegû felhasználása kizárólag az oldal szerkesztõségének elõzetes, írásbeli engedélyével történhet. A magazinban található anyagok továbbközlésekor fel kell tüntetni a forrást és a hiperlinket tartalmazó hivatkozást még abban az esetben is, ha a forrás külsõ.

A galériát, a fórumokat és az oldal különbözõ moduljait minden felhasználó a saját felelõsségére szabadon használhatja!

Az oldalon megjelenõ, külsõ hirdetésekért, cikkekért és médiatartalomért az üzemeltetõ semmiféle felelõsséget nem vállal.

A felhasználók álltal írt kommentekért az üzemeltetõ nem vállalja a felelõsséget, a felhasználó az oldal kommentelési lehetõségeit használva elfogadja azt, hogy hozzászólásaiért saját maga a felelõs.

Az oldal szerkesztõi örömmel fogadnak minden külsõs cikkírót, témafelelõst, szakértõt. A beérkezõ anyagok között a szerkesztõk szabadon szelektálhatnak. Külsõ cikkíró (cikk beküldõ) által közölt valótlan adatért, a cikk kapcsán minden formában a cikk beküldõje felel.

A szerkesztõség a kapott / küldött / kért publikációkért semmiféle jogdíjat vagy járandóságot nem fizet! Csak elõre megrendelt tartalomért honorálunk vagy számítunk fel megjelenési költséget!

Kéziratot vagy más hozzánk eljuttatott anyagot nem õrzünk meg és nem küldünk vissza!

FIGYELEM: a portál független bármiféle vallási, etnikai és politikai irányzattól, az odlalon megjelent, esetlegesen sértõnek ítélt tartalmak nem a portál véleményét tükrözik!

A magazint vagy annak bármely aloldalát böngészõ (nézõ, olvasó, hallgató) felhasználónak minõsül. Portálunkról / aloldalainkról megszerzett információt, tanácsot, módszert, javaslatot, és minden egyebet a felhasználó kizárólag a saját felelõsségére alkalmazhatja! Az oldalakat / aloldalakat böngészõ olvasó / nézõ / hallgató / felhasználó a lap böngészésének kezdetén elfogadja, hogy az oldalaink révén tudomására jutott információk következtében saját magának vagy más személynek (élõlénynek, tárgynak), csoportnak okozott kárért a lap készítõivel szemben kártérítési igénye nem lehet!

Felhasználóinknak, olvasóinknak, tagjainknak jó idõtöltést kívánunk!

 

Háttérképünk a White Noise című film egyik grafikai eleme

Our background is a graphic element of the White Noise movie

Creative Commons Licenc

A tartalmak a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc
feltételeinek megfelelően felhasználhatók.