Home Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

 

  • Ennek a weboldalnak a célja, hogy tájékoztassuk az olvasókat a világban történő megmagyarázhatatlan, különös jelenségekről, de elsősorban földönkívüliekről és parajalenségekről. Minden cikk általános tájékoztatás céljából és jó szándékkal vezérelve születik. Kiskorunk óta érdekel minket a téma, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy elkötelezettek vagyunk a téma iránt.
  • Az oldalon lévő cikkeket szerzői jog védi. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag az oldal szerkesztőségének előzetes, írásbeli engedélyével történhet. A magazinban található anyagok továbbközlésekor fel kell tüntetni a paranormal.hu-t.
  • A paranormal.hu nem kattintásvadász és nem álhírportál! Minden ilyen jellegű vádat visszautasítunk. Cikkeink leginkább saját kutatómunka alapján vagy külföldi anyagok teljes vagy részleges fordítása alapján születnek, a szerző önálló ötleteivel, elméleteivel kiegészítve, adott esetben forrásmegjelöléssel. Mindez néha több napos munkával is jár. Előfordul olyan eset is, amikor a magyar internet híreit is felhasználjuk cikkeinkhez, de csak részben, sose teljes egészében.
  • Forrásaink kizárólag megbízható külföldi weboldalak – egyéb esetben magyar híroldalak, de semmi eetben sem kattintásvadász vagy álhíroldalak. Minden esetben igyekszünk szűrni az álhíek átvételét. Amennyiben mégis tudomásunkra jut, hogy álhír szerepel az olalunkon, a tartalmat eltávolítjuk. 
  • A cikkek ugyan kutatómunka és fordítások alapján születnek, a blog nem vállal felelősséget az itt szereplő  tények és adatok pontosságáért, az események időrendjéért, azok teljességéért vagy az információk pontosságáért. Az olvasó a blog használatával elfogadja, hogy a cikkek tartalmazhatnak hibákat, pontatlanságot és ezért a weboldal nem hozható felelősségre. Amennyiben azonban bármely pontatlanság, valótlanság a tudomásunkra jut (akár az olvasó által, akár mi magunk találjuk meg azt), akkor ezeket a hibákat készek vagyunk kijavítani.
  • A felhasználók álltal írt kommentekért az üzemeltető nem vállalja a felelősséget, a felhasználó az oldal kommentelési lehetőségeit használva elfogadja azt, hogy hozzászólásaiért saját maga a felelős. A galériát, a fórumokat és az oldal különböző moduljait minden felhasználó a saját felelősségére szabadon használhatja!
  • Az oldalon megjelenő, külső hirdetésekért, és médiatartalomért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.
  • Az oldal szerkesztői örömmel fogadnak minden külsős cikkírót, témafelelőst, szakértőt. A beérkező anyagok között a szerkesztők szabadon szelektálhatnak. Külső cikkíró (cikk beküldő) által közölt valótlan adatért, a cikk kapcsán minden formában a cikk beküldője felel.
  • A szerkesztőség a kapott / küldött / kért publikációkért semmiféle jogdíjat vagy járandóságot nem fizet! Csak előre megrendelt tartalomért honorálunk vagy számítunk fel megjelenési költséget! Kéziratot vagy más hozzánk eljuttatott anyagot nem őrzünk meg és nem küldünk vissza!
  • FIGYELEM: a portál független bármiféle vallási, etnikai és politikai irányzattól, az odlalon megjelent, esetlegesen sértőnek ítélt tartalmak nem a portál véleményét tükrözik!

A magazint vagy annak bármely aloldalát böngésző (néző, olvasó, hallgató) felhasználónak minősül. Portálunkról / aloldalainkról megszerzett információt, tanácsot, módszert, javaslatot, és minden egyebet a felhasználó kizárólag a saját felelősségére alkalmazhatja! Az oldalakat / aloldalakat böngésző olvasó / néző / hallgató / felhasználó a lap böngészésének kezdetén elfogadja, hogy az oldalaink révén tudomására jutott információk következtében saját magának vagy más személynek (élőlénynek, tárgynak), csoportnak okozott kárért a lap készítőivel szemben kártérítési igénye nem lehet!

Felhasználóinknak, olvasóinknak, tagjainknak jó időtöltést kívánunk!

Háttérképünk a White Noise (Universal Pictures 2005) című film egyik grafikai eleme

The source of our background picture is the movie White Noise (Universal Pictures 2005).