Home Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Az oldalon megjelenő valamennyi tartalmat szerzői jog véd.

Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag az oldal szerkesztőségének előzetes, írásbeli engedélyével történhet. A magazinban található anyagok továbbközlésekor fel kell tüntetni a forrást és a hiperlinket tartalmazó hivatkozást még abban az esetben is, ha a forrás küls?.

A galériát, a fórumokat és az oldal különböző moduljait minden felhasználó a saját felelősségére szabadon használhatja!

Az oldalon megjelenő, külső hirdetésekért, cikkekért és médiatartalomért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

A felhasználók álltal írt kommentekért az üzemeltető nem vállalja a felelősséget, a felhasználó az oldal kommentelési lehetőségeit használva elfogadja azt, hogy hozzászólásaiért saját maga a felelős.

Az oldal szerkesztői örömmel fogadnak minden külsős cikkírót, témafelelőst, szakértőt. A beérkező anyagok között a szerkesztők szabadon szelektálhatnak. Külső cikkíró (cikk beküldő) által közölt valótlan adatért, a cikk kapcsán minden formában a cikk beküldője felel.

A szerkesztőség a kapott / küldött / kért publikációkért semmiféle jogdíjat vagy járandóságot nem fizet! Csak előre megrendelt tartalomért honorálunk vagy számítunk fel megjelenési költséget!

Kéziratot vagy más hozzánk eljuttatott anyagot nem őrzünk meg és nem küldünk vissza!

FIGYELEM: a portál független bármiféle vallási, etnikai és politikai irányzattól, az odlalon megjelent, esetlegesen sértőnek ítélt tartalmak nem a portál véleményét tükrözik!

A magazint vagy annak bármely aloldalát böngésző (néző, olvasó, hallgató) felhasználónak minősül. Portálunkról / aloldalainkról megszerzett információt, tanácsot, módszert, javaslatot, és minden egyebet a felhasználó kizárólag a saját felelősségére alkalmazhatja! Az oldalakat / aloldalakat böngésző olvasó / néző / hallgató / felhasználó a lap böngészésének kezdetén elfogadja, hogy az oldalaink révén tudomására jutott információk következtében saját magának vagy más személynek (élőlénynek, tárgynak), csoportnak okozott kárért a lap készítőivel szemben kártérítési igénye nem lehet!

Felhasználóinknak, olvasóinknak, tagjainknak jó időtöltést kívánunk!

Háttérképünk a White Noise című film egyik grafikai eleme

Our background is a graphic element of the White Noise movie

Creative Commons Licenc

A tartalmak a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc
feltételeinek megfelelően felhasználhatók.