Home Beszámolók Júniusi UFO észlelések Sopronban

  Júniusi UFO észlelések Sopronban

  0

  Üdvözlet!

  Termékeny a június hónap Sopronban. Az elmúlt három hétben három azonosítatlan repülő tárgyat is láttunk a Hűség Városában.

  Az első eset valamikor június közepén történt. Akkor egy, az égbolton haladó pulzáló fényű gömböt láttunk este 10 óra körül. A tárgy észak-nyugat felől haladt először dél-kelet irányába, majd egy enyhe fordulót követően kelet felé haladt tovább. Talán 10 másodpercig láthattuk, aztán sajnos már nem volt rálátásunk, de így is megfigyelhettük azt a fordulót, ami kizárja, hogy műholdat láthattunk. Az égbolt ráadásul enyhén felhős volt, jelzőfények (mint egy repülőn vagy helikopteren) nem voltak rajta és a felhőzet alatt haladt.

  Június 22-én, hétfőn volt a következő észlelés. Fontos megemlíteni, hogy nagyon borult idő volt, az eső is esett, 20 óra tájékán járhattunk. Sopronban, az egyik nagy nagy áruházból hazafelé tartva a Győri út – Ipar krt. kereszteződésében álltunk, a belváros felé vettük volna utunkat. Az anyósülésen ülve feltűnt, hogy a tőlünk észak-kelet felé, a dombok felett, jóval a felhőzet alatt egy hosszúkás, erős fényű tárgyat vettünk észre. Amíg a pirosnál álltunk, nagyjából fél percig, láttuk, amint először elaludt a fénye, azonban a tárgyat, egy hosszúkás “valamit” így is látni lehetett, majd lassan elindult és eltűnt a felhőkben. Az előttünk álló kocsiban ülők is mutogattak felé, így rajtunk kívül biztos, más is látta/láthatta.

  Június 28-án volt egy újabb, számomra eddigi legmegdöbbentőbb élményem. Soproni lakásunk udvarán pakoltam, amikor az égen véletlenül észrevettem egy lassan, viszonylag nagyobb magasságban haladó hosszúkás szürke tárgyat. Elsőre nem voltam biztos benne, hogy jól látok, ezért berohantam a távcsövemért, és azzal vettem szemügyre a lassan, észak-észak-kelet felé haladó tárgyat. A távcsövön keresztül már tisztán látszott, hogy egy hosszú, fémes-szürkés színű tárgyat látok, amely többször is irányt váltott (vagy csak korrigált, bár nagyjából haladt észak – észak-kelet felé),  aztán sajnos eltűnt szem elől, a környékbeli magas épületek eltakarták.

  Remélem, más is észlelt hasonlókat itt a városban. Engem megdöbbentett, hogy három hete lakok itt, és máris ennyi észlelés volt, bár előtte miskolci voltam, ott is voltak a Bükk felett érdekességek…