Home Hírek Kamu emberáldozatot mutattak be a CERN-ben

Kamu emberáldozatot mutattak be a CERN-ben

443
1
Megosztás

45827A CERN hivatalosan is vizsgálatot indított amiatt a videó miatt, amelyen egy nyilvánvalóan kamu emberáldozat látható. Ismeretlenek vették fel a jelenetet a szervezet genfi központjában, ahogy fekete csuklyát viselő férfiak megkéselnek egy nőt egy rituálé alatt. A videót messziről vették fel és a készítője eljátssza, hogy megijed és elszalad a késelés végén.

A CERN szóvivője azt mondja, hogy a videót engedély nélkül forgatták a szervezet épületében. A benne szereplőknek van belépőjük, jogosan tartózkodtak az épületben a szokatlan időpontban. A résztvevőket nem volt hajlandó megnevezni, belső ügynek nevezte a történteket.

45827

Ugyanakkor azt is mondta, hogy a CERN elítéli az ilyen jellegű tréfákat, amelyek miatt félreérthetővé válik az ott folyó tudományos munka. Az intézményben évente több ezer tudós fordul meg és néha egyesek túl messzire mennek. Most is ez történt.

https://www.youtube.com/watch?v=ZgXWqTFXFh0

index.hu

1 COMMENT

  1. Ez eléggé hihetetlen…. Egy ilyen szervezet, mint a CERN megengedheti magának, hogy olyan kutatókat alkalmazzon, vagy egyáltalán olyanokat engedjen be, akik ilyen “tréfákat” űznek? Mit üzen ezzel a világnak egyrészt a CERN, másrészt meg a “szakértők”, akik ebben résztvettek??? Nem hihető a történet.