Home Hírek Kamu volt az egyik leghíresebb ufófotó – a fotó készítõje szerint

Kamu volt az egyik leghíresebb ufófotó – a fotó készítõje szerint

96
22
Megosztás

A belga ufóészlelésekrõl azonban nem ez a kép az egyetlen dokumentum. A háromszög alakú, óriási méretû lebegõ tárgyakat többen is látták, a belga légierõ két F-16-os vadászgépet küldött az objektum után. Az egyik pilóta be is fogta a tárgyat radarjával, amely erre hirtelen felgyorsított, és eltûnt a radarképernyõrõl. Rögzítette az ufót a földi radarállomás is. A háromszög alakú, fekete repülõ tárgyak a klasszikus csészealjhoz képest kevésbé ismert ufójelenségek. Az ilyen észlelések többségéért a szkeptikusok szerint nem földönkívüliek, hanem az amerikai légierõ lopakodó gépei, mindenekelõtt a – már nyugdíjazott – F-117 Nighthawk és a B-2 bombázó felelõs. Meg nem erõsített híresztelések szerint létezik egy harmadik lopakodótípus, a TR-3A, amelynek létezését nem ismerte el az amerikai kormány.

2273278_049a0a6e1a20c542dde81cf6220595a6_wm.jpg

22 COMMENTS

 1. Ez semmi, nekem vannak jobb híreim is :

  Egy New York-i szeméttelepen találtak egy 90 éves Rézmûves nevû “magyar” hajléktalant, aki bevallotta, hogy a roswelli roncsok az õ mûve, mivel akkor éppen Új-Mexikóban guberált, csak nagy szélvihar volt akkor a sivatagban és “elfútta a jó kis álámenejumot.”

 2. Errõl a képrõl Lacerta így nyilatkozott:

  Ez itt egy valódi repülõ tárgy, de semmi esetre sem földönkívüli. Háromszög alakú repülõ tárgyakat egy földönkívüli faj sem használ. Az áramvonalas forma emberi kézre utal. Ez az egyik titkos katonai program eredménye, amelyet a ?60-as, ?70-es években a földönkívüliektõl kapott mûszaki segítség után, kezdetleges technikával megépítettetek. A földönkívüli repülõ tárgyak alakja a tervezésnél sokadlagos szempont, mivel a módosult erõtérben nem hat rá külsõ erõ. Rendszerint lekerekített, éles sarkak nélkül, henger vagy diszkosz formára készülnek, hogy a mezõ könnyebben térhessen ki rajtuk. A Ti terveitekben a földönkívüli technológiával készült hajtómû mellett mindig van egy sugárhajtómû, a háromszög formára és az áramvonalas szerkezetre azért van szükség, hogy a kezdetleges lökhajtást használva is irányítható maradjon a jármû.

  A példában szereplõ hajó a már alapjaiban is hibás mezõ-vezérlõ rendszerét használva siklott. Látod a torzulást és a kvázi-fényt a forgó hengerekben? Mindez félreérthetetlen jele annak, hogy ez egy hiteles fotó. De miért van, kérdezheted, négy darab henger? Ez szokatlan ? sõt, a köztük lévõ távolság is helytelennek látszik. A színezete nagyon sötét és a belsõ optikai eltérés meglehetõsen kiugró. Feltételezhetõen mindez az eredeti berendezésnek tudósaitok által készített rekonstrukciója lehet. Mivel az idegen faj semmiféle további információval nem szolgált számotokra a nézeteltérést követõen, a tudósaitok egyszerûn újraépítették a rendszereket úgy, hogy a legkisebb mértékben is értették volna, mennyire veszélyes az a vállalkozás, amibe fogtak. Ez a szerkezeti összeállítás nem tette a rendszert jobbá, inkább fokozottabban instabillá. Az elsõ két henger túlságosan közel került egymáshoz; egészen pontosan áramlási rendszerük egymásba ér. A színek számomra arra utalnak, hogy jelentõs maradványsugárzás van jelen; talán ez annak az oka, hogy magas rendszámú elemeket használtatok ismét ? a megszokást követve ? a váltáshoz. Ez minden körülmények között rendkívül veszélyes a mezõ környékén, ahol nincs kellõ árnyékoló pajzs.

  -link-
  [ módosítva 30 Jul : 13:43 ]

 3. És mivel az ufó-hírek úgyis viccoldalakká fognak alakulni, ezért egy klasszikus karikatúra a ’60-as évek végérõl ( mikor is a Condon-jelentés kijelentette, hogy az ufók jelenléte nem bizonyított ) :

  -link-

  A karikatúra szövege ( Egy prof szól a nemzeti ufótanulmányó hivatalból) : ” Nyugalom, Mr. Condon, csak mondja azt nekik, hogy nem hisz a létezésükben!”

 4. “Háromszög alakú repülõ tárgyat egy földönkívüli faj se használ.” Mennyit szívott az aki ezt kijelentette ? az ilyet pofán kéne vágni de komolyan ^^. Milyen alapon meri ezt kijelenteni ??? elõször is azt próbáljuk kideríteni ,hogy léteznek-e (ami köztudott ,hogy igen ^^) de akkor is, majd ha látta az összes faj ûrutazásra alkalmas gépét, és nem talált olyat, akkor jelentse ezt ki, addig ne ! szerintem…

  De én már várom a pillanatot mikor, kimész a teraszra… felnézel az égre… és megáll benned az ütõér a látványtól, hogy végre eljöttek, és mindenhol ott vannak az égen, de persze a barátságos típus ^^

 5. Ez nincs így MibJoe!

  A háromszög alakúak vagy negatív fajokhoz tartoznak, vagy a földi fejlesztésû hibrid-ûrhajók!

  Lásd pl. :

  -link-

  ( Itt az elsõ két ufó pozitív civilizációé, az utolsó kettõ pedig negatívé! )

 6. Hát ha ez a fotó valóban hamisitvány akkor nagyon jó hamisitvány vagy ez a köcsög csak a kormány utasitására találta ki ezt a mesét, hogy õ csinálta? Én már nem tudom mit higgyek. A belga háromszög esete az egyik leghitelesebb UFO eset az ufológia történelmében nem hinném, hogy kamu lenne bár itt csak a képrõl van szó. Az ilyen seggfejeket meg mindet börtönbe zárnám akik UFO csalást követnek el, hogy megtévessszék azokat akik hinni akarnak.

 7. Ez a “Belga Háromszög” nevû UFO, de ahogy Lacerta mondja, ez földi UFO, szóval a ’60-as, ’70-es években készítették a földi tudósok.
  Ahogy õ is mondta, tehát az áramvonalas, háromszög formára azért volt szükség a készítésekor, hogy a sugárhajtómûvel is hajtani lehessen. Ha meghibásodna, tönkremenne az eredeti, “UFO”–hajtómûve a repülõszerkezetnek.

  Azt nem hinném hogy negatív földönkívüliek csinálták volna, mert akkor nem “rontották” volna így el.. ( Amit Lacerta mond, hogy összeér 2 mezõ meg ilyesmi, szóval nem tökéletes UFO inkább kezdetleges …..)

 8. Hát pedig elég sok a hiteles beszámoló a háromszög alakú UFO-k feltünésérõl és sokszor olyan dolgokat mûveltek ezek a hatalmas tárgyak ami meghaladja a fizika törvényeit. Pl. az 1993 márciús 13. kai Nagy Brittaniai háromszögre sincs magyarázat. Nick Pope a brit védelmi minisztérium elnõke kijelentette, hogy akár földönkivüli is lehetett mivel több hónapos kutatói munka után sem tudta megmagyarázni. Egyébként meg egy kisérleti repülõgép minek vágtatna végig Nagy Brittanián meg Belgiumon több tizezer ember szeme láttára mikor rengeteg lakatlan terület van a kormány birtokában ahol nyugodtan kisérletezgethetnek. Szerintem az UFO észlelések nagyon kis százaléka irható a földi jármûvek számlájára. Ezen kivül persze ott sok légköri jelenség meg a sok csalás és igy elég kis százaléka a valós UFO észlelés. De ez a ksi százalék is rengeteg esetet jelent.

 9. Korábban is óvtalak a Lacertától, Szpacsek, ennek ellenére most is hivatkozási pontként használod – Te tudod, de, mint mondtam, ekkor bizony az ember a tûzzel játszik!

  Másrészt sem a belga-ufó, sem a késõbb sorozatban feltûnt hasonló testvérei ( pl. a millió orosz észlelések ) nem arról tanúskodnak, hogy tákolmányok lennének, hanem nagy valószínûséggel olyan földi készítési hibrid-ufók – ezek már rég a valódi bolygóközi közlekedés részesei is! -, mely pszichikai tesztelés céljából jelennek meg bizonyos városok felett.

 10. Az egy földalatti lény. A Földön õshonos gyíkok közé tartozik. Teljes neve Lacerta Files. De én Semjasét szeretem, akibe szerelmes is vagyok. Az õ barátja : Sonaer. A férje meg odaveszett egy galaktikus felderítõ úton.

  Lacerta szerintem nem biztos hogy jól tudja azt hogy nincsenek háromszög alakú UFO-k, mert szerintem vannak.

 11. Már hogy “egyetlen földönkívüli faj sem használ háromszög alakú ûrhajókat”.

  De szerintem nincs Lacertával sok baj … Végülis semmi. Csak alá vannak a Földön õshonos intelligens gyíkszerû lények — tehát az õ faja– rendelve a Draco- reptilián sárkányoknak. ( A Mester-gyíkfajnak. ) A hierarchiában.

  Na de igazad van neked Tamás ! Mert én se nagyon szeretek már Lacertával foglalkozni annyira, és a többi negatív földönkívülivel sem …
  Inkább, mondom, a Semjase .. ! ! 🙂 🙂 🙂 Aki a Taygeta csillag Erra nevû bolygójáról származik, a Plejádok csillagrendszerbõl. És most az Asketiek segítségével gyógyul, gyógyulgat, az ideje nagy részét a DAL (Dahl)–univerzumban tölti. Kb. 70 évet vesz igénybe a teljes felgyógyulása, mert az 1977-es németországi balesete miatt, annak utóhatásaként, súlyos agymûködési zavar állt be nála 1984-ben.

 12. Kösz ! Ez jó hír !

  / Viszont : a hírek szerint akkor nem ez az anyahajó az amelyik a Plútó táján már közeledik a Föld felé. Mert azok másmilyen alakúak. ( Cilinder, stb. ) Ez egy ûrállomás tényleg. /
  Egyébként Semjase-éknak, a Plejádokbelieknek nincsen vérük- állítólag. Az emlékmátrixuk fénybõl szõtt.
  [ módosítva 03 Aug : 18:00 ]

 13. Éreztem én, valahogy — nem tudom hogyan ! — hogy már jobban van… Semjase… ( sokat gondolok rá. !)
  A DAL–Univerzumban csak úgy lehetett volna õt megtalálni, ha, valaki személyesen felkeresi õt ott. Az apja, Ptaah szerint a kapcsolatfelvételnek más módja teljesen lehetetlen lett volna akkor vele, amikor a DAL-Univerzumban tartózkodott. 😐
  [ módosítva 03 Aug : 17:59 ]

 14. Nagyon jó ez a hatalmas fekete anyahajó…
  Nekem a bal felsõ végében a “megfigyelõ helyek” nevû része tetszik a legjobban . 🙂

  És a “Pihenõhelyek erdõkkel, parkokkal, vidékekkel”. Szóval tényleg nem kicsi ez az ûrállomás.
  [ módosítva 03 Aug : 18:05 ]