Home Hírek Kézzelfogható bizonyíték az UFO-k létezésére

Kézzelfogható bizonyíték az UFO-k létezésére

356
5
Megosztás

A leletek vizsgálatára három antropológus érkezett Spanyolországból és Oroszországból a múzeumba, akik azt vallják, hogy nem emberi lénnyel van dolguk és a tetemek további vizsgálatát javasolják. Riquelme hozzátette: egyelõre még csak felszínes értékelésen vannak túl, de annyi biztos, hogy a leletek a világ egyik etnikumához sem tartoznak.

A szakemberek megtalálták a szemgolyó egy darabkáját, mely jó szolgálatot tesz majd a DNS meghatározásánál és tisztázza a kérdést, miszerint egy rendkívül extrém arcú és testû emberrel, vagy földönkívülivel van-e dolguk.

A második magzati pózban mumifikált test nem teljes, csak harminc centis. Hiányzik az arca, és úgy fest, mintha méhlepény venné körül.

Az sem kizárt, hogy a koponya deformitását sokkal földközelibb okokban kell keresni. Kilencezer éve számos civilizációnál dívott a mesterséges koponyaformázás, népszerû és gyakori volt a majáknál, az észak-ameriaki õslakosoknál és Ausztráliában is. Ahhoz, hogy a kívánt formát elérjék, az újszülöttek fejét szoros ruhákba csavarták, így érve el a végeredményt, amely kultúrától függõen kerek, lapos, vagy éppen kúp alakú kobak lett.

pecsistop

5 COMMENTS

  1. Fincsi.. Számomra nem tûnik emberinek, az elmondottak alapján pláne. Ez a szemüreg nagyon árulkodós. DNS eredményt majd hol lehet megtudni..? Már amit mondanak róla.. 🙂