Home Hírek Kifecsegte az ufók titkát az 51-es körzet részeg dolgozója

Kifecsegte az ufók titkát az 51-es körzet részeg dolgozója

548
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

axxktkqturbxy82yje5zjizntbhndywmtdmn2rmzwy5yjmwyju1mzuwni5qcgvnkzuczqjsamldAz amerikai Nevada államban található katonai terület, közkeletű nevén az 51-es körzet régóta arról nevezetes, hogy itt vizsgálják a földönkívülieket. Az 51-es körzetet sokan a Roswell-i ufó-katasztrófával kötik össze, holott meglehetősen messze fekszenek egymástól. Mindkét helyről úgy beszélnek a hívők, hogy itt vizsgálják a titkos katonai szervezetek a földönkívüli technológiákat, sőt magukat a földönkívüli lényeket is.

A hivatalos magyarázat szerint egyébként a köznyelvben 51-es körzetként ismert terület egy katonai támaszpont, ahol valóban új technológiát tesztelnek, leginkább katonai repülőgépeket.m3qktkqturbxy9jnwmxmguxmzk2ymzlyjjlztzmzwnhyju5mmrkn2vhny5qcgvnkpudad3nbwjna_stbc0dfm0bva

A Roswell-i ufókatasztrófa 1947-ben történt – állítólag. A földönkívüliek boncolásáról készült videó bejárta a világot, eredetisége kétséges
Egy, a fájlmegosztóra felkerült videón most egy férfi mesél arról, hogyan oldotta meg az alkohol egy barátja nyelvét, aki sokáig az 51-es körzetben dolgozott, részegen azonban hirtelen fura dolgokról kezdett beszélni – írta a ripost.

https://www.youtube.com/watch?v=Lx6QMj-yOU4

– A jó idegenek alapvetően szürkék és alacsonyak, ahogyan a kis szürkék ábrázolásából is ismerjük őket. A gonosz szándékú idegen faj pedig magas, barnás bőrű, és rettentő büdösek – kezdett bele a nyugalmazott katona, aki azt is elmesélte, hogy a repülő csészelaljakat elektromosság hajtja, amit az idegenek a világűrből nyernek ki. Az űrhajó egyfajta féregjáratot képes létrehozni, ami a világűr két tetszőleges pontját köti össze, így gyorsan át tudnak ugrani egyik helyről a másikra.

A videó valóságtartalma persze meglehetősen kétséges, a történet pedig leginkább Szalacsi Sándorra emlékeztet, akinek szerkezete a “vízbűl veszi ki a zoxigént”.

blikk.hu