Home Hírek Kínai UFO-k aggasztják Indiát

Kínai UFO-k aggasztják Indiát

442
1
Megosztás

Kicsik, sárgák, Kínából jönnek és sokan vannak. Az indiai hadsereg egyelőre tanácstalan.

Rejtélyes repülő tárgyak keltették fel az indiai katonai vezetés figyelmét. A teniszlabda méretű objektumokból állítólag száznál is többet figyeltek meg a kínai határ menti területeken – írja az India Today. A jelentéseknek először nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, ám a tömeges észlelések miatt India arra készül, hogy diplomáciai síkra tereli a különös határsértők ügyét.

A kis, fényes repülõeszközöket a radarok nem fogták be, ami arra utal, hogy nem fémbõl készülhettek. Nem járt eredménnyel a felderítõ robotgépek bevetése sem, és a szenzorok nem fogtak semmilyen jelet az azonosítatlan tárgyak irányából. Szabad szemmel azonban sokan – fõleg a határõr katonák – figyelték meg a lassan mozgó, élesen világító gömböket.

Az indiai fél bizonyítottnak látja, hogy az objektumok kínai területrõl érkeznek. A tradicionális kínai lámpásokat az észlelések alapján kizárták, viszont arra gyanakodnak, hogy a kínaiak szándékosan tesztelik az indiai légvédelmet, illetve a titokzatos eszközök kamerákat rejtenek.

1 COMMENT