Home Cikkek Kísértet mozgatja a széket a házban

Kísértet mozgatja a széket a házban

0

6C34064214161877A háztulajdonos, 18 hónappal ezelőtt költözött be az ingatlanba, és azóta már többször érezte, hogy valami nincs rendben az épületben.

A Newcastle-ben élő férfi először az egyik kollégájának mesélt az új otthonában átélt furcsa élményeiről. Hallgatótársa élénk érdeklődést tanúsított a szellemekkel kapcsolatban, és felvetette az ötletet: kérjék szellemvadászok segítségét.

A ház tulajdonosa így is tett. Szerencsére Terry Johnson és paranormális nyomozó csapata kapott az ötleten, és kis időre ?be is költöztek? az épületbe, hogy meggyőződjenek a szellem valódiságáról.

Egy óra alatt felállították a speciális berendezéseiket, majd Terry bekapcsolta a kamerát. Este 10:20 körül pedig arra kérte a szellemet, hogy fedje fel magát. Nem sokkal később a szék megmozdult. Ezután, amikor visszanézték a felvételt, látták, hogy valóban magától, azaz emberi segítség nélkül mozog az egyik szék.

? Lenyűgözött a felvétel, soha nem láttam még ilyet ? mondta a ház tulajdonosa. ? Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy valóban szellem lakta a ház. Sokszor történtek már a házban megmagyarázhatatlan dolgok. Azt is gyakran láttam, hogy a kutyánk csak áll, és néz a semmibe. Ilyet máshol még soha nem csinált. Most már bebizonyosodott, hogy szellem lakik a házban, de ennek ellenére nem félek. Úgy tűnik, hogy ez egy barátságos szellem.

Kiskegyed