Home Paranormális jelenségek Kísérteteket lát a rhode island-i farmház tulajdonosa

Kísérteteket lát a rhode island-i farmház tulajdonosa

0

A Démonok Között című film forgatási színhelyéül szolgáló házban az ott élő tulajdonos kísérteteket lát időnként.
A 2013-ban készült természetfeletti horrorfilm tette nevezetessé a rhode island-i farmházat, amely a helyszíne volt egy hírhedt kísértetjárásnak, évekig gyötörve a Perron családot.

A történet szerint egy boszorkány megátkozta a birtokot, és mindenkit elátkozott, aki ott lakott. Perronék mindenféle megmagyarázhatatlan jelenséget tapasztaltak, amelyek állítólag az idő előrehaladtával egyre baljóslatúbbá és fenyegetőbbé váltak. Napjainkban a ház Madison Heinzen és családja tulajdonában van, akik 2019-ben költöztek be.

Úgy tűnik azonban, hogy a házban zajló paranormális tevékenység nem csillapodott. A Madison által észlelt szellem egy menyasszonyi ruhába öltözött nő.

“Őt tavaly láttam a konyhában. Egyedül vacsoráztam, és láttam, hogy valaki elszalad mellettem. A szemem bal sarkánál fogva elkaptam, és csak egy fátylat és egy szoknyát láttam, majd egyszerűen eltűnt a semmibe. Mindez három másodperc alatt történt, és én csak ültem ott teljesen hitetlenkedve, és nem tudtam, mit tegyek utána.” – mondta.

Az új tulajdonosok többek között azt is megfigyelték, hogy ajtók maguktól kinyílnak, és titokzatos, testetlen lépéseket hallottak visszhangozni a sötétben.

“Nincs olyan érzésem, hogy bármi gonosz lenne itt, mindenesetre bizonyos, hogy valami aktívan tevékenykedik” – mondta Madison apja, Cory.

Akármi is van tehát a házban, úgy tűnik, nem fog elmúlni.

Stefan Keller képe a Pixabay -en.