Home A múlt rejtélyei Kísértetjárta szállodai szobák, ahol eltöltheted az éjszakát

Kísértetjárta szállodai szobák, ahol eltöltheted az éjszakát

568
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 3 percig tart

Szeretnétek valami izgalmasat a következő nyaralásra? Akkor most szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani pár ténylegesen kísértetjárta szállodát, ahol a mai napig meg lehet szállni!

217-es szoba, Stanley Hotel, Colorado, Egyesült Államok
A Stanley Hotel szolgáltatta az inspirációt Stephen King Ragyogásához is. Már 1907-ben is észleltek errefelé furcsa jelenségeket. Állítólag Elisabeth Wilson szelleme tűnik fel a 217-es szobában. De sokan azt állítják, hogy nem ő az egyetlen egy rossz szellem errefelé. Elisabeth takarító volt a hotelben, akinek fontos volt a munkája halála után is. A szobában megszállok sokszor találják megigazítva az ágyat és visszapakolva a holmijaikat.

1

928-as szoba, Hollywood Roosevelt, Kalifornia, Egyesült Államok
Montgomery Clift az egyik híres szelleme a Hollywood Roosevelt hotelnek. Rengeteg vendég beszámolt furcsa zajokról a kilencedik emelet felől. Emellett a 928-as szobában sokan Marilyn Monroe szellemét vélték felfedezni a háló tükrében.

2

612-es és 325-ös szoba, Hawthorne Hotel Salem, Massachusetts, Egyesült Államok
A szellem a 612-es és 325-ös szobát látogatja folyamatosan. A kísértet állítólag egy nőé lehet, aki folyamatosan fel és lekapcsolja a villanyokat, kulcsokat és más fontos tárgyakat lop. Sokszor hallanak gyereksírást is az éjszaka közepén idebent.

3

324-es szoba, Toftaholm Herrgard, Svédország
A 324-es szobának tragikus története van. A történet szerint egy férfi beleszeretett a ház tulajdonosának lányába, azonban az apa nem engedte meg a házasságot, keresett egy jobban a lányához illő férfit. Ahogy a fiú megkapta a szomorú híreket, felakasztotta magát a 324-es szobában. Azóta is fantomhangokat hallanak idebent.

4

1313-as szoba, Oatlands Park Hotel, Surrey, Egyesült Királyság
Egy rögbicsapat első kézből tapasztalhatta meg a különleges szellem jelenlétét, akit Szürke Hölgynek neveznek. A Szürke Hölgy szelleme egy takarítólányé, aki kivetette magát a toronyból és pontosan a szoba előtt ért földet a 19. században.

58-as és 10-es szoba, Battery Carriage House, Dél-Karolina, Egyesült Államok
Charleston legkísértetiesebb szállójában furcsa dolgok történnek. A nyolcas és tízes szoba különösen félelmetes, hiszen itt járkál az úriember szelleme. A férfi sokszor a látogatók ágya mellett tűnik fel.
6

302-es szoba, Hotel Del Coronado, Kalifornia, Egyesült Államok
1892-ben a 302-es szobában találták meg Kate Morgan testét, aki főbe lőtte magát. Később rengeteg kétkedés felbukkant azzal kapcsolatban, hogy Kate öngyilkosságot követett-e el, esetleg valaki megölte. Halála továbbra is kérdéses. A 302-es szobában továbbra is furcsaságokat tapasztalnak.

7

3-as, 9-es és 23-as szoba, Airth Castle, Skócia
Számos lélek található ebben a hotelben. Állítólag két gyermek és gondozójuk járkál errefelé, akik tűzesetben hunytak el. A gyerekek hangját folyamatosan lehet hallani a szobákban. Emellett egy fantomkutyáról is járnak a mendemondák, amely a kastély folyosóin járkál.

8

A rózsaszín szoba, Chillingham Castle, Egyesült Királyság
A kastélynak hosszú és véres története van, rengeteg embert kínoztak meg és végeztek ki a birtokon. A rózsaszín szoba azonban különösen félelmetes. Itt egy bosszúálló szellem kísért, amely kék fényben villog, hogyha jelen van, ezért is nevezik kék fiúnak.

10
333-as szoba, Langham Hotel, London, Egyesült Királyság
A Langham Hotelt rengeteg tekintélyes király látogatta meg, emellett más hírességek is, mint Mark Twain és Oscar Wilde. Emellett sokan állítják, hogy szellemek járnak a 333-as szobában. Sokan egy viktoriánus ruhába öltözött nőt látnak, aki az ágyukban fekszik, majd eltűnik a semmiben. Még érdekesebb, hogy a szellem csak októberben tűnik fel.