Home Cikkek Kísértetjárta utak

Kísértetjárta utak

0

Hogyha kísérteties helyekre gondolunk, akkor előbb jutnak az eszünkbe kastélyok, házak, börtönök és temetők. Azonban az autópályák, mellékutak éppúgy lehetnek tele lelkekkel. Most bemutatunk párat, ahol bizony észleltek furcsa jelenségeket!

M6

Az Angliában található M6-os út, az ország legkísérteiesebb helye. Az út 2000 éve létezik, már a római katonák is használták. Páran láttak is római katonákat megjelenni az út szélén. Egy furcsa nő is sétált már kaminokkal szembe, máskor pedig stoppolt. Rengeteg motoros számolt be arról, hogy az út szélén villogó szemek kísérték őket figyelemmel.

Tuen Mun út

Hong Kongban találkozhatunk a Tuen Mun nevezetű úttal, amely az egyik legforgalmasabb a városban. Azonban sokan állítják, hogy nem csak élő emberek használják az utat. Rengeteg balesetet látott már a Tuen Mun, ez az egyik legveszélyesebb út a világon. Sokan a kísérteteket vádolják a balesetekkel, hiszen néha megjelennek az út közepén. Ráadásul a szellemek száma egyre csak nő az úton, hiszen egyre több a haláleset is.

Stocksbridge By-Pass

Szintén Angliában található ez a kisebb útszakasz, ahol kísértetek járnak. Egy biztonsági őr a kamerákról szúrt ki játszó gyerekeket az út szélén. Ez csak azért furcsa, mert mindez az éjszaka közepén történt, ráadásul a játszadozók ódivatú ruhákat viseltek. Próbálták kinyomozni az esetet, de a gyerekeknek semmilyen nyomát nem találták. Azonban nem csak a biztonsági őr akadt ki, hanem egy munkás is, aki éjjel gyermekek hangját hallotta az út felől. Egy másik biztonsági őr egy szerzetest látott a híd közepén, hívta is a rendőrséget, mert azt hitte, a férfi öngyilkos akar lenni. A rendőrség nem talált semmit, de a levegő nagyon lehűlt az eset környékén.

Bloodspoint 

A Bloodspoint út Illinois államban található. Nagyon veszélyes és félelmetes hely tud lenni, sok furcsa eseménynek adott otthont. Követtek már el itt gyilkosságot, öngyilkosságot, egy gyermeket pedig egy vonat csapott el a kereszteződésen. A legborzalmasabb esemény az volt, amikor egy családot öltek meg a helyszínen. De a szörnyűségek tárháza még megerőszakolásokkal és buszbalesetekkel folytatódik. Ráadásul a régi korokban egy boszorkány gyermekeket akasztott fel egy régi tanyán, amelyet azóta lebontottak, de néhány sofőr éjjelente észleli a házat.
Manapság is vannak borzalmas történetek a területről, sokszor gyermekeket látnak az út szélén, kéznyomok maradnak az autókon, furcsa hangok és fények jelennek meg a fák közül.

A229

Angliában még találhatunk kísérteties utakat. Az A229 Kent és Sussex között helyezkedik el. Sokan láttak egy fehér ruhás nőt, aki autójuk előtt jelent meg. Amikor megálltak, hogy nehogy elüssék, akkor a nő eltűnt. Sokan úgy gondolják, hogy a nő Judith Langham, akit az esküvője napján halt meg 1965-ben. Nem ő az egyetlen kísértet a helyszínen, hiszen sokszor egy stoppos is megjelenik, aki talán még az autódba is szívesen beszállna.

Kelly Road

Pennsylvaniában is találhatunk egy utat, amelyet Kelly Roadnak neveznek. A helyszín szintén aggodalomra adhat okot. Az utat sötét és félelmetes erdő övezi, amelyből sokszor megzavarodott állatok törnek elő. A fák mögül félelmetes hangok és zajok hangzanak fel. A pletykák szerint furcsa rituálékat műveltek az erdőben, amely megzavarja az arra járókat.

Szaszkó Gabriella fordítása | ParanormalHaze