Home Cikkek Kísértettörténetek kórházból

Kísértettörténetek kórházból

617
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

Egy kutatás szerint az amerikaiak 22%-a hisz szellemekben, és amennyiben feltételezzük, hogy léteznek kísértetek, úgy célszerű kórházakban vizsgálódni, hiszen hol máshol dolgoznának ennyire közel, nap, mint nap a halálhoz, mint ott?
Az első történetünk címe: ?Ne engedje, hogy elvigyen?

A történet elbeszélője, onkológián dolgozó nővér, egyik betegének már napjai voltak csak hátra. Eszméletlenül feküdt, egyik nap azonban a páciens ébren volt, amikor a nővér belépett a szobába. A beteg rémült volt, és a nővértől kért segítséget: ?Ne engedje, hogy elvigyen!?.

A nővér megijedt, de nem tapasztalt semmi különöset, nem tudta, mire gondol, így rákérdezett, mire a beteg maga fölé mutatott, és annyit mondott, hogy: ?Az a feketeség? ? felelte a beteg, és perceken belül halott volt.

1

A második történetünk szintén egy kórházi osztályon játszódik. A címe: ?Hívás a halálból?

Főszereplője egy éjszakai műszakban dolgozó nővér. A kórházban feküdt egy férfi, aki állandóan hívta a nővéreket, legyen bármilyen apróbb vagy komolyabb gondja, este nyolckor halt meg, a testét utána fél tízkor szállították el. A várt nyugalom helyett azonban, este tíztől kezdve folyamatosan szólt a nővéreket hívó gomb. A nővérek közül az egyikük, aki történetesen hívő volt, végül megelégelte, és beviharzott az elhunyt kórtermébe, és veszekedni kezdett a semmivel. Felszólította a halott szellemét Jézus Krisztus nevében, hogy távozzon, hagyja őket békén, és legyen boldog a túlvilágon. Csodák csodájára az állandó hívás a halott szobájából abbamaradt.
2

Következő bejegyzésünkben még olvashattok kórházi kísértettörténetet. Kellemes borzongást!

Bizzarium