Home Cikkek Kislány szellemét fényképezte le a turista

Kislány szellemét fényképezte le a turista

6

9398b2c44fe83bf87471b305e7a889fc_XLEgy fiatal turista valószínűleg nem vidám, gondtalan nyaralsként fog visszaemlékezni az írországi útjára, sokkal inkább félelemmel.

Thimas Beavis még egy utolsó fotót készített édesanyjának a wexfordi Loftus Hallról, majd amikor otthon nézegette a fotókat, látta, hogy valami nem stimmel a képpel. Miután a kép nyilvánosságra került, elkezdték vizsgálni a szellem kilétét. Kiderült, hogy egy kislány van rajta, aki annak idején itt élt családjával, azonban úgy vélték démoni erők befolyásolják, így haláláig egy félreeső szobába zárva töltötte mindennapjait.

 

9398b2c44fe83bf87471b305e7a889fc_XL

 

Délmagyar

6 COMMENTS

 1. Tényleg.Azt a másik valamit,hogyhogy nem vette figyelembe a pasas?Nem vagyok szkeptikus,de azért nekem ezen a képen ”bűzlik” valami.

  1.Ugye ha a rendes képet nézzük,akkor elég távol van az ahol az említett lány szelleme áll.Kérdem én,hogy a fenébe tudta észre venni a pasas,hogy ott van valami?Mert ahogy én innen nézem a rendes képet,jó hogy látok ott egy ablakot.De fel se tűnne,hogy ott van valami.

  2.Oké,jó lehet,hogy nem szükséges meg lehetetlen (bár azt kétlem),de ott van 16-17 ember,aki vígan észre tudta volna venni.Miért nem vették észre?És hogyhogy a pasi,aki azért jó néhány méterre állt az épülettől,hogyhogy ő vette észre?Főleg úgy,hogy mikor csinálta a képet az épületről,még rá se közelített?

  Hát nem tudom valós e a kép,de a történet a lányról egész jó!

 2. Jah és amit még elfelejtettem említeni.Ha már így utólag az eredeti képre a pasi rázummol,akkor nem lesz már ilyen jó minőségű a kép,mint itt a második,amin már az a lány áll.
  A képnek sokkal rosszabb felbontásúnak kellen hogy legyen,még akkor is,ha a világ legjobb objektíves vagy digitális fényképezőgépjével fényképezte.
  Remélem értitek.