Home Földönkívüliek Komoly vitákat váltott ki az a videó, melyen idegenek láthatók Miamiban egy...

Komoly vitákat váltott ki az a videó, melyen idegenek láthatók Miamiban egy rendőri intézkedés során

0

Egy nagy verekedés tört ki tinédzserek között a miami Bayside Marketplace-ben, ami káoszt okozott és emiatt komoly rendőri jelenlétre lett szükség. A közösségi média szerint azonban teljesen más dolog történt, ugyanis egy helikopterből készült videón magas szürke, árnyékszerű idegeneket látni. Egy férfi azt közölte egy TikTok videóban, hogy látta a lényeket; később azonban visszavonta amit mondott és hozzátette, hogy csupán viccelődött. Egy rendőr szintén közölte, hogy semmiféle idegenek nem voltak jelen – őket csupán a verekedés miatt hívták ki és mindenki fejezze be a rémhírterjesztést, mert vicc az egész.

A közösségi médián azt tartják gyanúsnak, hogy miért kellett olyan hatalmas rendőri jelenlét egy fiatalok között kitört verekedéshez, továbbá az sem világos, miért nincsenek videók a verekedésről és az ehhez kapcsolódó rendőri intézkedésekről. Páran meg vannak győződve arról, hogy a videó bizonyíték arra, hogy az idegenek köztünk élnek, de van, akik szerint szándékosan akarják tudatni a nyilvánossággal, hogy léteznek (az nem világos, hogy emberek, vagy maguk az idegenek). Az ügyben még William Shatner is megszólalt, aki meglepettségét és szkepticizmusát fejezte ki egyszerre.

A Miami Rendőrség elvetette az idegenekkel kapcsolatos állításokat és közölte, hogy egy 50 fős csoporthoz vonultak ki. Az ügy mindenesetre tovább fűti azok hitét, akik szerint az idegenek itt vannak közöttünk.

Fotó: CBS News Miami