Home Cikkek KONTAKTOK ÉS KIVÁLASZTOTTAK

KONTAKTOK ÉS KIVÁLASZTOTTAK

0

Sokan és sokféleképpen akarták felhasználni gyógyításra az univerzum és a rejtett dimenziók titkos energiáit. Az Egyesült Államokban már az 50-es években éltek olyan emberek, akik azt állították, hogy kapcsolatban állnak idegen világok magasabb rendű lényeivel. e kapcsolatok sok esetben nem csupán mentális kommunikációt jelentett, hanem harmadik és negyedik típusú találkozásokat. Vagyis a távoli világ-többnyire emberszerű-küldötte ellátogatott a Földre, tanácsokat adott a kiválasztott személynek, s egyes esetekben még szexuális kapcsolat is kialakult közöttük.

 

Magyarországon viszont csupán 40 esztendővel később kezdődött el ez a folyamat, akkor léptek színre azok a kontaktok és kiválasztottak, akik büszkén vállalták, hogy kapcsolatba kerültek a magas szőkékkel vagy a kis szürkékkel. (Az 1960-as években a számuk még elenyésző volt.). Az első időszakban ez csupán mentális üzenetváltást jelentett, ennek során a földönkívüliek átadták tudásukat, és arra kérték a kontaktokat, hogy ezt a Földbolygó jobbá tételére használják fel. Később, 1993-1994-ben egyre többen jelezték, hogy fizikai kontaktusba léptek az idegenekkel. Érdekes módon ez nem korlátozódott a kontaktokra és kiválasztottakra, hanem sok, az ezotéria területén otthonosan mozgó nő és férfi jelezte, hogy részese lett egy földönkívüli találkozásnak.

latogatok_02

1993-ban indult a Színes UFO Képeslap, s ekkor jelent meg a nagysikerű UFO Album is. A Színes UFO újsághoz szó szerint özönlöttek a bejelentések, akadt olyan hét, hogy 50 olvasó számolt be harmadik és negyedik típusú találkozásokról, Úgy tűnt, a földönkívüliek megjelenése új erőt adott a spirituális erőket mozgósító gyógyítóknak. Néhány hónap alatt több olyan személy is színre lépett, akik az állították nem csak üzeneteket, hanem gyógyító energiákat is kaptak a földönkívüliektől. Ez jellemző módon egy eltérítés során történt meg, amikor a kis szürkék és magas szőkék csészealjai leszálltak bolygónkra, éjszaka magukkal vitték a kiválasztott személyt, a járművük fedélzetén alapos vizsgálatnak vetették alá, majd elvégezték a kozmikus energia közvetítéséhez szükséges fizikai beavatkozásokat. Az eltérített személyek elméjét ilyenkor mentálisan blokkolták, így sokan csak egy regressziós hípnózis után tudták felidézni mi történt velük a csészealj fedélzetén.

Kis hazánkban először a Színes UFO Képeslapban jelent meg egy részletes összefoglaló írás Gyurcsok Józsefről, a visegrádi csodadoktorról. A Mesterhez naponta több száz beteg zarándokolt el, hogy betegsége meggyógyításához megkapja a földönkívüliek által átadott energiákat. Nagyon sok gyógyíthatatlan beteg is itt kereste utolsó ments várát. Sokan gyógyultak, de sajnos jócskán akadtak olyanok is, akik már túljutottak azon a ponton, ahonnan visszafordítható lett volna a testet elemésztő szörnyű folyamat

A Színes UFO Képeslap főszerkesztője került kapcsolatban az akkor 16 éves Horváth Zoltánnal, aki egy 2 órás elveszett idő (ez gyakorlatilag az az időszak, amikor a földönkívüliek a beavatkozást végzik) után döbbent rá, hogy őt bizony eltérítették. Az ő esetében a földönkívüliek folyamatosan tartották vele a kapcsolatot, s hamarosan kiderült, hogy a fiú egy kiválasztott, akinek kozmikus feladatokat kell végrehajtania. Zoltánhoz hamarosan csatlakozott Kaszás Nándor, aki ideológiájában sikeresen ötvözte a spirituális tanokat a földönkívüli tanításokkal. De ugyanígy gyógyításra használta a földönkívüli energiákat az Omegás Molnár György, vagy a győri Oláh István. Ez utóbbi úr még tovább is ment ennél, és a későbbiekben Isten energiáját ajánlotta fel a hozzáfordulóknak. Ennek sajnos akadt egy szépséghibája: mindezért nagyon komoly anyagi ellenszolgáltatást kért, amit az emberek nem vettek jó néven?

A legtöbb kontakt és kiválasztott a Színes UFO Képeslapnak köszönhette országos ismertségét. Az itt megjelent riportok után kérték fel őket a média szinte minden területéről, hogy másokkal is osszák meg a földönkívüliekkel kapcsolatos élményeiket. Akadt olyan, már országosan ismert kontakt, akinek az állásába került a földönkívüli kapcsolat?

Az egyik országos bulvár lap a címlapján hozta le, hogy a dekoratív kinézetű P. Katalin szexuális kapcsolatban áll a földönkívüliekkel, egész pontosan a magas szőkékkel. Amikor a munkahelyén tudomást szereztek a dologról, nyomban utcára tették, mondván, egy banki értéktárban dolgozó alkalmazott ne szerelmeskedjen földönkívüliekkel?

Hozzá kell tenni, hogy abban az időben-nagyon magas beosztású-hölgy is megjelent a Színes UFO szerkesztőségében, hogy megossza, a földönkívüliekkel folytatott-szexuális-viszonyának részleteit. Hogy miért ide jöttek? Mert az orvosuknak nem merték bevallani a titkokat, s inkább azoknak mondták el, akikről úgy gondolták, hogy kellő tapasztalattal rendelkeznek e téren?

Latogatok.hu