Home A múlt rejtélyei Köszöntünk ebben az elvont világban!

Köszöntünk ebben az elvont világban!

794
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

? Nem hiszem, hogy az idegenek sokat foglalkoznának azzal, hogy hiszünk-e bennük, vagy sem.
? Egyszer, a televizióban láttam egy úriembert, valamelyik tanszéken tanított, hogy hol, nem tudom, azt sem, hogy mit.
?’Asztat’ mondta: ?

1

? ?Ha lennének földön kívüli értelmes lények, először is bennünket, szellemi elitet keresnének meg!?
? Igen Tanár úr! Nekem is ez a véleményem! Először a szellemi elitet! Nekik egészen más az értékrendszerük, de egyben azért egyet értek az idegenekkel.Te nem tartozol közéjük! Még akkor sem, ha a politikai stabilitásod miatt megkaptad a múltrendszerben a tanári diplomát!

? Keresnek, kutatnak, valószínű olyan dolgok is érdekelhetik őket, amelyeket mi fel sem fogunk, esetleg olyan dolgokat nem ismernek, ami nekünk teljesen természetes.

? Nem hiszem, hogy az utóbbi ötven évben nőtt meg az UFO észlelések száma! Gondoljunk bele! Honnan tudhatnánk, hogy kétszáz évvel ezelőtt hány jelent meg Magyarország felett? Ha hatvan évvel ezelőtt láttak volna egy csomó UFO-t Szibéria, vagy az Andok felett, honnan értesültek volna róla az emberek. Mikor tudatták volna világgal?

? Mit gondolt az a középkori ember, aki előtt megjelent egy fénylény, vagy egy kicsi szürke idegen? ? Nyomokat hagytak maguk után, például az őskori barlangrajzok, vagy a Közép-Amerikai, Dél-Amerikai építmények. A 99.99 százalékos vasoszlop, a gízai piramisok Egyiptomban, a Stonehenge, meg még nagyon sok-minden. Kína körülbelül száz négyzetkilométer területén található piramisok, melyek közül nagyobb is fellelhető, mint a legnagyobb egyiptomi piramis.

2

? Tehát a gyakoriságuk nemigen változott, csak a technika fejlődésével sokkal hamarabb, sokkal többről tudunk, hallunk megjelenésükről.
? Az ?UFO-k?, idegenek feltétlenül magasabb fejlettségi fokon vannak, mint mi. Azok legalábbis biztosan, akik sok-sok fényévnyi távolságról ide tudnak látogatni, mi fel sem tudjuk fogni, hogyan.

? Nem mind okosabb! Akik nálunk is fejlettlenebbek, nem jönnek. Nem tudnak idejönni.
? Hányféle értelmes élet van a világegyetemben, azt lehet, hogy ők sem tudnák megmondani pontosan. Sok! Kategorizálják őket. Mindről azomban, szerintem ők sem tudnak.
? Az ő tudásuk is véges, ők nem istenek, csak a mi szemünkben.

3
? Tudok egy elméletről, ahol hét fejlettségi szintbe sorolják az értelmes lényeket, azt hiszem, mi ezen a ?listán? az ötödik helyen vagyunk ?

Látogatók