Home Földönkívüliek Kü­lö­nös dolog de­rült ki a Hold­ról. Vajon miért tit­kolja a NASA?

Kü­lö­nös dolog de­rült ki a Hold­ról. Vajon miért tit­kolja a NASA?

2056
0
Megosztás

620x0Az űr­hi­va­tal alig­ha­nem kel­le­met­len hely­zetbe ke­rülne, ha ki­de­rülne, hogy tény­leg igaz a hír. De már az is ér­de­kes, hogy egy­ál­ta­lán szóba ke­rült a dolog. Amatőr kutatók szerint már réges-régen bázisokat építettünk a Holdra. Hogy az amerikaiak voltak-e, az oroszok, a kínaiak, esetleg a nácik az még kérdéses. Mindegyik elméletnek vannak követői.

Viszont az ténynek tűnik, hogy olyan objektumok figyelhetőek meg égi kísérőnk felszínén, amelyeknek nem kellene ott lenniük. Ráadásul környezetükben időről-időre feltűnnek kisebb tárgyak is…

Ezek a szerkezetek túlságosan szabályosak, és igencsak eltér kinézetük a holdi sziklákétől. Valószínűleg nem elhagyatott bázisokról van szó, hiszen a fürkész tekintetek aktív használat nyomait is észrevették. Állítólag három féle bázistípust figyeltek meg.

620x0 (1)

Az első a fekete színű, nem refletív felszínű, sokszor szabálytalan alakú létesítmények. Alighanem ezek a bázisok központi épületei, és sötét színük miatt elnyelik a Nap melegének egy részét… A második típus kicsi és fehér, fényes kerámiaszerű felszínnel. Általában kerek, vagy téglalap alaprajzúak, talán egyfajta raktárak, vagy gépek üzemelnek bennük. A harmadik csoport az apró, szürke fémszerkezetek. Gyakran a fekete építmények közelében fedezhetőek fel. Járművek, gépek vagy szállítmány lehet.

A különös építményeket a NASA, Lunar Orbiter műholdja által, a Holdról készített fotókon fedezték fel amatőr kutatók, a Tycho kráterben.

Az ufológusok szerint a NASA nem veszi a fáradtságot, hogy alaposabban megvizsgálja saját fotóit, hiszen a nagy volumenű, emberes Mars-expedíció leköti szinte minden energiájukat. Egyes elméletek szerint már léteznek olyan fejlett hajtőművel rendelkező űrhajók, amelyekkel 5 perc alatt elérhetjük a Holdat, a Marsra pedig mindössze fél óra az út. Persze ezzel a technológiával nem a NASA rendelkezik, hanem titkos társaságok, amelyeknek több multimilliárdos is tagja, így nincsenek anyagi akadályai a fejlesztéseknek, mint az űrhivatalnál, vagy a hadseregnél. Titokban, szinte menetrendszerűen járnak űrhajók Naprendszerünk több bolygójára is. Nem csoda hát, hogy bázisokat építettek ki a Holdon a Vénuszon, és a Marson is.

620x0

Persze mindezek csak feltételezések, amit önjelölt kutatók találtak ki, hogy megmagyarázhassák azt a rengeteg anomáliát, amelyeket a műholdak és űrszondák fotóin fedeztek fel. Szakemberek szerint viszont, a rendelkezésünkre álló tudással valóban megvalósítható lenne mindez, csupán csak egyetlen akadálya van a dolognak, a pénz!

ripost.hu