Home Cikkek Különleges szerkezetre bukkantak a Hold felszínén?

Különleges szerkezetre bukkantak a Hold felszínén?

1934
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

A NASA már régóta tudhat róla. Egy belső ember is megszólalt az ügyben, és elmondta, hogy mi lehet ez!

A Google Earth műholdas felvételein találtak rá arra a kockaszerű képződményre, mely feltételezhetően egy összetett mesterséges szerkezet lehet.

Legalábbis ezt állítják róla. A NASA-hoz közeli források szerint valóban van ott valami, és maga a NASA is vizsgálta.

Sőt, egy korábban ott dolgozó belső ember szerint a NASA tudja is, hogy pontosan mi ez, de az információkat hét pecsétes titokként kezelik, amit a világ és a közvélemény sohasem tudhat meg.

A Google Eart-ön ha bárki utána akar írni, akkor a Mons La Hire régióban kell keresnie, az alábbi koordinátákkal:

27°43’17.31″

25°24’11.58″

A belső ember elmondása szerint a NASA az Apollo missziók során figyelt fel az objektumra, mely már az akkori műholdas képeken is jelen volt.

A Holdra szállást követően már tisztában voltak vele, hogy a Hold egykor lakott volt.

A felszín ugyanis tele volt nyomokkal, és olyna mesterséges struktúrákkal, amiket nem lehet természets folyamatokra fogni.

Mindezek mellett az asztronauták nem beszélhettek, kötelezte őket a titoktartási szerződés, amit a fellövések előtt írattak velük alá.

A szóban forgó régióba még egy titkos űrmisszót is szerveztek. Enne során derítették ki, hogy az anomália valójában egy hatalmas, kockaszerű tárgy.

A végső funckióját, vagy annak eredetét nem siekrült megfejteni, de rúnaszerű jeleket, megfejthetetlen szimbólumokat találtak rajta.

Egyes források szerint a Hold túloldalán létesített bázis, amit a NASA a Pentagonnal együtt pénzelt, egy bányászati és feltárási feladattal létrejött komplexum.

A Hold ugyanis tele van régészeti leletekkel, egy olyan civilizáció által hátrahagyott világgal, amit titokban elkedztek feltárni.

A feltárás évtizedek óta zajlik, ezalatt rengeteg maradványt találtak, szerkezeteket, rúnaszerű szimbólumokkal ellátott köveket és városfalakra emlékeztető képződményeket.

Az eredményeket és a kutatás teljes anyagát egy nap majd közzé fogják tenni – állítják a belső források egymástól függetlenül. Közeleg ugyanis egy nagy bejelentés, ez lesz a nulladik nap, amikor minden megváltozik.

Ekkor fogják bejelenteni, hogy nem vagyunk egyedól a világegyetemben, és hogy a Hold valójában lakott volt mindvégig, hosszú időn át.

Avilagtitkai