Home Hírek Mit rejt a Hold felszíne?

Mit rejt a Hold felszíne?

0

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

A Holddal kapcsolatos összeesküvés elméletek hívői szerint a NASA már régóta tudja, hogy a Holdon nem egy civilizáció létezett. Korábban a Google Earth műholdas felvételein is találtak már kockaszerű képződményt, mely feltételezhetően egy összetett mesterséges szerkezet lehet. Legalábbis ezt állítják róla. A NASA-hoz közeli források szerint valóban van ott valami, és maga a NASA is vizsgálta. Sőt, egy korábban ott dolgozó belső ember szerint a NASA tudja is, hogy pontosan mi ez, de az információkat hét pecsétes titokként kezelik, amit a világ és a közvélemény sohasem tudhat meg.

A Google Eart-ön ha bárki utána akar írni, akkor a Mons La Hire régióban kell keresnie, az alábbi koordinátákkal:

27°43’17.31″

25°24’11.58″

A belső informátor elmondása szerint a NASA az Apollo missziók során figyelt fel az objektumra, mely már az akkori műholdas képeken is jelen volt. A Holdra szállást követően már tisztában voltak vele, hogy a Hold egykor lakott volt. A felszín ugyanis tele volt nyomokkal, és olyan mesterséges struktúrákkal, amiket nem lehet természetes folyamatokra fogni.

Mindezek mellett az asztronauták nem beszélhettek, kötelezte őket a titoktartási szerződés, amit a fellövések előtt írattak velük alá. A szóban forgó régióba még egy titkos űrmissziót is szerveztek. Enne során derítették ki, hogy az anomália valójában egy hatalmas, kockaszerű tárgy.

A végső funkcióját, vagy annak eredetét nem sikerült megfejteni, de rúnaszerű jeleket, megfejthetetlen szimbólumokat találtak rajta.

Egyes források szerint a Hold túloldalán létesített bázis, amit a NASA a Pentagonnal együtt pénzelt, egy bányászati és feltárási feladattal létrejött komplexum.

A Hold ugyanis tele van régészeti leletekkel, egy olyan civilizáció által hátrahagyott világgal, amit titokban elkezdtek feltárni. A feltárás évtizedek óta zajlik, ezalatt rengeteg maradványt találtak, szerkezeteket, rúnaszerű szimbólumokkal ellátott köveket és városfalakra emlékeztető képződményeket.

Az eredményeket és a kutatás teljes anyagát egy nap majd közzé fogják tenni – állítják a belső források egymástól függetlenül. Közeleg ugyanis egy nagy bejelentés, ez lesz a nulladik nap, amikor minden megváltozik.

Ekkor fogják bejelenteni, hogy nem vagyunk egyedól a világegyetemben, és hogy a Hold valójában lakott volt mindvégig, hosszú időn át.

A vilag titkai