Home Megmagyarázhatatlan Különös dolgot rögzített az ABC News kamerája

Különös dolgot rögzített az ABC News kamerája

0

Egy ausztráliai híradós riportot nemrég váratlanul megszakított egy furcsa szertartás. Habár a sugárzási, szerkesztési és digitális hibák nem annyira szokatlanok a hírműsorok során, az ABC News új állatvédelmi jogszabályokról szóló rovatát azonban nemrég váratlanul megszakította egy olyan szokatlan dologról készült képsor, hogy nehéz elhinni, hogy valóban megtörtént.

A különös képkoca, amely mindössze két másodpercig tartott, ránézésre egy sátáni szertartásnak tűnő eseményt rögzített, ahol egy köpenyes alak egy kivilágított, fejjel lefelé fordított kereszt előtt “Üdvözlégy Sátán”-t kántál.

A híradó ezután azonnal visszaváltott a stúdió műsorvezetőjére, aki rövid szünet után folytatta a hírek felolvasását, mintha mi sem történt volna. A két másodperces videót közelebbről megnézve látni lehet még egy zongora előtt ülő nőt és egy másik, valamilyen gótikus köntösbe öltözött személyt is.

Csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett, és hogyan kerülhetett ez az ABC News riportjába. Elképzelhető, hogy a riport csupán filmforgatás előtt készült?

A videó itt megtekinthető.

kalhh képe a Pixabay -en.