Home Földönkívüliek Különös dologgal találkozott egy kanadai rendőr

Különös dologgal találkozott egy kanadai rendőr

0

Egy érdekes jelentés egy rendőr esetét részletezi, aki valami szokatlan dologgal találkozott az égen Kanada felett. A Civil Aviation Daily Occurrence Reporting System (CADORS) nevű polgári légiközlekedési napi jelentési rendszerhez benyújtott jelentés szerint az eset 2011. április 24-én történt a manitobai Selkirk közelében.

A szemtanú a Kanadai Királyi Lovasrendőrség (RCMP) egyik tisztje volt, aki a járőrkocsijával haladt, amikor észrevett valamit, ami az éjszakai égbolton mozgott közvetlenül előtte.

“Selkirk RCMP jelentett egy azonosítatlan, világos sárga és narancssárga fényt, amely nyugatról kelet felé haladt Selkirk Manitobától északra április 24-én, helyi idő szerint 2:15-kor” – áll a jelentésben.

“Azt is közölték, hogy van egy videofelvételük az objektumról”.

“A Nav Canada radaradatok felülvizsgálata szerint egy Perimeter Metro repülőgép a jelentés időpontjában körülbelül 8 mérfölddel északnyugatra haladt át, 17 000 láb magasságig emelkedve.”

“Az RCMP közölte, hogy ismerik a Metro repülőgépet, és kijelentették, hogy ez nem repülőgép volt. A NORAD-hoz CIRVIS jelentést nyújtottak be.”

A videofelvételt, amelyet annak idején Chris Rutkowski kanadai ufológus szerzett meg, azóta felkerült a YouTube-ra. A felvételen egy fényes fény látható, amely a kora reggeli órákban balról jobbra halad át az égen a képkockán.

A videó itt tekinthető meg.