Home Földönkívüliek Különös égi jelenségek az elmúlt napokban

Különös égi jelenségek az elmúlt napokban

0

Az elmúlt napokban több furcsa égi jelenségnek voltak szemtanú szerte a világban. Október végén egy autós, aki valami szokatlan dolgot vett észre Springfield felett az égen, nem tudta megállni, hogy ne húzódjon le, és ne filmezze le azt. A 30 éves Justin Johnson nemrég a munkából tartott hazafelé, amikor az észlelés történt.

“Északi irányba haladtam, miután végeztem a munkával, és észrevettem egy nagyon fényes tárgyat, ami az égen repült, és valahogy az én irányomba tartott” – mondta.

“Úgy nézett ki, mint egy tömör fémkocka, amely több irányban forgott.”

A több mint kétperces felvétel lenyűgöző, és valóban egy kocka alakú tárgy van az égen ami mintha forogna.

“A feljegyzések szerint a tárgy aznap a széllel szemben repült, így nem hiszem, hogy léggömb volt” – tette hozzá. “Ráadásul a helyi FAA (Szövetségi Légügyi Hivatal) azt mondta, hogy abban az időtájban nem észleltek arra semmi különöset”.

A férfi szerint kevésbé vlószínű az is, hogy drón lehetett, ugyanis hogyan maradhatott a levegőben ennyi ideig? A szemtanú nem talál a jelenségre magyarázatot, de túlvilági eredetre vagy titkos kormányzati technológiára lenne tippel.

Szintén október végén egy skóciai pár, Lynsey Currie és barátja Glasgow Maryhill körzetében valami nagyon szokatlan dolgot vett észre az égbolton.

Lakásuk ablakából éppen a környéket videózták, amikor egy nagyon furcsa tárgyat vettek észre. A tárgy Glasgow északnyugati részéből délnyugat felé haladva repült az égen.

A felvételen az objektumnak nincs szemmel látható meghajtási eszköze, és nagyon furcsa alakú, majdnem úgy néz ki, mint egy ember.

Egyes közösségi média felhasználók azt találgatták, hogy valaki rakétameghajtóval repülhet, míg mások azt állítják, hogy a legvalószínűbb magyarázat az, hogy valamiféle elszabadult léggömbről van szó.

Vannak olyanok is, akik úgy vélik, hogy a felvétel idegen látogatók bizonyítékát mutatja. Akárhogy is van, mindenképpen érdekes látvány.