Home Összeesküvés elméletek Különös fényt fedeztek fel az Antarktiszon

Különös fényt fedeztek fel az Antarktiszon

0

Különös fényt fedeztek fel az Antraktiszon, melyről többen úgy vélik, mesterséges eredetű lehet és vagy UFO-ra, vagy pedig valamilyen titkos bázisra utalhat.

A tárgy Goggle Maps segítségével lett felfedezve és messze az antarktiszi jégmezőkön található. A tárgy alapvetően fekete, de fényt sugároz. A tárgra Graham Maple összeesküvés elmlet kutató bukkant rá és a férfi szerint határozottam mesterséges dologról van szó.

A kutató szerint a tárgy egy messzi területen található és minden bizonnyal visszaveri a napfényt a közeli hegyoldalra. Úgy véli azonban, hogy, a fény nem hiába irányul a hegyoldalra, lennie kell ott valaminek. Mivel nem tud semmilyen bázisról a közelben, az ügy egy nagy kérdőjel számára.

Egyesek úgy vélik, földönkívüliekről lehet szó. Szkeptikusok szerint azonban egy hátrahagyott tudományos eszközről lehet szó, mivel 75 állomás van az Antarktisz területén. Tudósok gyakran eltöltenek ott néhány hónapot, majd motoros szánokkal közlekedve különböző eszközöket hoznak-visznek magukkal.

Fotó: Graham Maple / Google Maps