Home Cikkek Különös légi járművet fotóztak a Colwyn-öbölben, Angliában

Különös légi járművet fotóztak a Colwyn-öbölben, Angliában

0

colwyn-bay-photo-740A szemtanú a következőket mondja: Miközben Llanddulas-ban sétáltam a tengerparton reggel 7 óra körül, megálltam, hogy megnézzem a tengeri madarakat, ahogy lebuknak a víz alá, nagyjából 30 méterre a parttól.

Ahogy néztem, egy furcsa, szilárd struktúra jelent meg az égen fölöttük északra, és lassan mozgott a part felé. Először azt hittem, hogy egy léggömb, de nagyon tömör és fémes kinézete volt. Gyorsan megragadtam a mobiltelefonom, és készítettem egy képet róla, de aztán balra fordult, és keleti irányba indult. Úgy nézett ki, mintha egy pár tompa szárny lógott volna ki belőle mindkét oldalon, és egy kicsit hegyes volt az elején.

Halk, zümmögő hangot adott ki, és úgy látszott, hogy fehér és kék fények világítanak, vagy pulzálnak rajta. Ahogy kelet felé vette az irányt, a színük megváltozott sárgára.

colwyn-bay-photo-740

Azt mondanám, hogy körülbelül 90 másodpercig néztem, és aztán elindult lefelé a tengerparton. Úgy tűnt, hogy egy kicsit megváltoztatta az alakját.

Ezután nagyjából egy mérföldnyire tőlem eltűnt. Volt egy pár a parton, akik szintén látthatták, mivel mögöttem jöttek, ahogy néztem a tárgyat. Azt hiszem külföldiek voltak, mert meglehetősen lebarnultak, és akcentussal beszélgettek egymással, úgyhogy nem mondtam nekik semmit.

Jól ismerem a repülőgépeket, és ez 100%-osan biztos, hogy nem helikopter, vagy merevszárnyú gép volt, és biztosan nem meteorológiai léggömb, mivel irányított módon mozgott.

 

MUFON / ujvilagtudat