vasárnap, augusztus 25, 2019
Home Földönkívüliek Különös megastruktúrákat fedeztek fel a Bika csillaképben

Különös megastruktúrákat fedeztek fel a Bika csillaképben

513
0
Megosztás

bika-sillagkep-2Különleges dolgokat fedeztek fel a Bika csillagképről készült nagyfelbontású fotókon. Vajon tényleg azok amiknek látszanak? Vagy csak a fantáziánk játszik velünk? Éles szemű amatőr kutatók olyan dolgokat szúrtak ki a Bika (Taurus) csillagképről készült nagyfelbontású fotókon, amelyek könnyen lehet, hogy a földönkívüli életre utalnak. A gyanús objekumokat nemes egyszerűséggel csak megastruktúráknak nevezik, mivel olyan hatalmasak, hogy még az űrteleszkóp is képes volt lefotózni őket. Méretük akár a Napunkéval is vetekszik.

A lelkes ufológusok szerint ezek jórészt olyan gigantikus űrvárosok lehetnek, amelyekbe akár egy bolygó teljes lakossága is elférne.

Talán a Bika csillagkép értelmes lényei már elpusztították saját bolygójukat és ezért kényszerültek űrvárosokba költözni. Most pedig a kozmoszt járják, hogy folyamatosan feltöltsék nyersanyag készleteiket?

taurus-csilalgkep-napiufo-1024x576

Természetesen a művelt tudósok ezt az elméletet inkább a tudományos fantasztikum világába sorolják, hiszen semmi sem utal ilyesmire. Azt azonban elismerik, hogy a felfedezett objektumok érdekesek? De mivel a világegyetem morzsányi részét ismejük csak, szinte bármi lehet. Akár olyasmi is, amiről még elképzelésünk sincs?

Egyes kétkedő vélekedések szerint szó sincs semmiféle anomáliáról, és struktúrákról. Egyszerűen csak koszos volt az űrteleszkóp lencséje?

napiufo.hu