Home Cikkek Különös objektum a NASA eddig kiadatlan fotóin

Különös objektum a NASA eddig kiadatlan fotóin

0

ufo1_705Különös ?dolog? látható az Apollo 17 missziójának eddig kiadatlan fotóján. Csak pár napja hozta nyilvánosságra az Apollo-program eddig kiadatlan fényképeit az USA Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatala, a NASA, de az UFO kutatók máris bizonyítékot találtak rajta, és az eddigi legnagyobb szenzációként emlegetik.

? Három egymástól külön álló ufó látható az Apollo-fotókon. Látható, hogy az idegen lények a legtökéletesebb technikával kísérték a Holdig az Apollo 17 missziót ? írta Scott C. Waring, az egyik legismertebb ufóhívő, több témába vágó könyv szerzője.

? Ez az repülő tárgy fémes kinézetű, és úgy tetszik, mintha az Apollo-űrhajó felé nézne az ablaka ? tette hozzá a Mirror riportjában.

A NASA 1961 és 1973 között összesen hat sikeres holdra szállást teljesített, bár az összeesküvés elméletek hívei a mai napig kételkednek benne, hogy valóban landoltak volna a 300 ezer kilométeres távolságban a Föld körül keringő égitesten. A Mirror információja szerint a köreikben most zavart keltettek a frissen kiadott Apollo-fotók, hiszen, ha amerikai járművek el sem indultak a Hold felé, akkor ezek itt nem lehetnek ufók. Csak pár napja hozta nyilvánosságra az Apollo-program eddig kiadatlan fényképeit a NASA.

ufo3_705 ufo_705 ufo1_705

Blikk