Home Földönkívüliek Különös történettel állt elő egy ismert televíziós szereplő

Különös történettel állt elő egy ismert televíziós szereplő

0

A közismert illúzionista és televíziós személyiség Uri Geller azt állítja, hogy fagyasztott idegeneket látott a NASA-nál töltött munkaideje alatt, amiről a Jerusalem Post izraeli híroldal számolt be.

Az ellentmondásos illuzionista, akinek látnoki mutatványait gyakran jelentős mértékű szkepticizmus fogadja, az évek során számos különös állítást tett, mint például hogy hogy képességei képesek befolyásolni a választási és sporteredményeket is.

Az 1970-es évek elején az amerikai hírszerzés is vizsgálta őt, amely egy titkosítás alól feloldott jelentés alapján arra a következtetésre jutott, hogy “meggyőzően és egyértelműen bizonyította paranormális érzékelési képességeit”.

Geller azt is állítja, hogy dolgozott a NASA-nál, ahol barátságot kötött Edgar Mitchell űrhajóssal, sőt találkozott Wernher von Braunnal is – azzal az űrmérnökkel, aki a náci Németország számára rakétatechnológia fejlesztésén dolgozott, mielőtt a második világháború végén az USA beszervezte volna.

“Azt mondta, hallott a képességeimről, és azt mondta, hogy ha leveszi a jegygyűrűjét az ujjáról, és a tenyerébe teszi, és én képes leszek meghajlítani, amíg ott van, akkor hinni fog nekem” – mondta Geller a Jerusalem Postnak.

“És én meg is tettem amire kért. Teljes mértékben.”

Mivel annyira lenyűgözte őt Geller képessége, von Braun meghívta őt az irodájába, ahol kinyitott egy széfet, és egy nagyon furcsa fémdarabot nyújtott át neki.

“A tárgy lélegzetelállító volt: színe olyan volt, amivel még sohasem láttam, de fémből volt” – mondta Geller. “Rátettem a kezem, és rögtön rájöttem, hogy nem erről a bolygóról származik. Von Braun azt mondta, jók a megérzéseim és hogy valójában egy lezuhant UFO-ból származik.”

Von Braun ezután elvitte őt egy jelöletlen épületbe, amelyben egy hűtőkamra állt. Geller nem árulta el, hogy pontosan mit tartottak ott, de a célzás nyilvánvaló volt.

“Nem tudom megmondani, hogy mit láttam ott, de Önök alighanem kitalálják.”

Fotó: Roy Snyder / Pixabay