Home Kriptozoológia Látni vélték a bigfootot British Columbiában

Látni vélték a bigfootot British Columbiában

0

A napokban megjelent a helyi hírekben, hogy ismét észlelték a titokzatos majomszerá lényt, ezúttal a Kanadában található Silverton mellett. Az észlelés 2020 december 25-én történt

Erica Spink és három barátja éppen hazafelé tartott Karácsony másnapján, amikor este 9 óra körül Erica és az egyik barátja valami különöset vett észre: egy hatalmas emberszerű lényt vettek észre, amely két lábról négy lábra ereszkedett az út mentén.

Mindketten egyetértettek abban, hogy nem lehetett medve, mert a medvék ilyenkor téli álmot alszanak. Habár, időnként vannak medvék, melyek felébredhetnek, így nem feltétlenül kell elvetnünk ezt a magyarázatot.

Miután a társaság hazaért, úgy döntöttek, hogy visszmennek az észlelés helyszínére, hogy nyomozást folytassanak. A helyszínen találtak is lábnyomokat, melyek egy óriási méretű lényre utalnak. A társaság egyik tagja megjegyezte, hogy eközben végig úgy érezte, mintha figyelnék őket.

Erica számára azonban nem ez volt az egyedüli furcsaság. A nő elmondta, hogy egy alkalommal sétáltak a házuk melletti erdőben, ahol észrevett egy mesterségesnek tűnő, fadarabokból készült óvóhelyet, ami valahogy nem emberi alkotásnak tűnt. Ezenkívül, amikor beköltöztek a Silvertone melletti birtokukra, az egyik éjszaka mély, búgó hangokat is hallott az erdőből, ami félig emberi, félig állati eredetűnek tűnt. Ezek alapján a nő feltételezi, hogy van valami odakint.

Elképzelhető, hogy egy Bigfoot valóban a Silverton melletti erdőben él? Vagy van rá valamilyen ésszerűbb magyarázat?

Ryan McGuire képe a Pixabay -en