Home Kriptozoológia Látták a Bigfootot Ohioban

Látták a Bigfootot Ohioban

0

Egy meg nem nevezett, fiatal fitneszrajongó épp az autója felé tartott kifelé menet az edzőteremből, amikor valami egészen különös és egyben félelmetes dolognak lett szemtanúja. A 20 éves lány állítólag még április 24-én éjfél körül lépett ki egy edzőteremből az ohiói Ashlandben, és a jól kivilágított parkolóban sétált, amikor egy gallytörés hangja megragadta a figyelmét.

Amikor felnézett, egy nagy, kétlábú, szürke szőrrel borított, majomszerű lényt pillantott meg. A körülbelül négy méter magas lény – amely, mint megjegyezte, túlságosan nagy és zömök volt ahhoz, hogy ember legyen – meglepő gyorsasággal mozgott, ahogy gyorsan visszasuhant a fák takarásába.

A nőt annyira megrázta a találkozás, hogy fel kellett hívnia a szüleit, hogy hazavigyék.

Matt Moneymaker kaliforniai Bigfoot-kutató szerint a nő története tipikus Bigfoot észlelést ír le. Megjegyezte azt is, hogy a nő barátai és kollégái később gúnyt űztek a történetéből, ami arra késztette, hogy kérje a neve törlését az online jelentésből. Észlelését azonban a lány nem vonta vissza.

“Kiáll amellett, amit látott, ahogy a szülei is. Ő egy fiatal nő, és nem akarja, hogy tudatlan emberek, gúnyt űzzenek belőle. Én hiszek neki, és úgy gondolom, hogy az észlelés valódi” – mondta Moneymaker.