Home Cikkek Lea Kapiteli, az ausztrál csillagszülött lány története

Lea Kapiteli, az ausztrál csillagszülött lány története

668
0
Megosztás

A 22 éves, ausztrál Lea Kapitelinek egész gyerekkorában szokatlan találkozásokban volt része, és furcsa dolgokat tapasztalt. Egy darabig próbálta megérteni ezeket, aztán inkább arra jutott magával, hogy nem foglalkozik velük többé. Ehhez tudta is tartani magát egészen 13 éves koráig, amikor váratlanul meglátogatta őt egy ismeretlen, Mezreth nevezetű személy, aki kérés nélkül nekiállt a lány múltját firtatni.

Elmagyarázta neki, hogy mi miért történt annak idején, hogy Lea miért sokkal érettebb a vele korú lányoknál, és azt is, hogy mi az igazság a születésével kapcsolatban. Ekkora vált Kapiteli számára minden gyerekkori élménye világossá, és végre mindenre választ kaphatott.

lea-kapiteli-csillagszulott

“Régen mindent el akartál felejteni. Pedig el kell fogadnod, hogy azok a dolgok megtörténtek.” – mondta Mezreth, majd készségesen informálta róla, hogy teljesen fölöslegesen élt eddig abban a hitben, hogy egy átlagos lány, mert nem az, sőt, inkább egy földönkívüli hibrid.

mezreth

Az UFO-szakirodalom beszámolói alapján, ilyen abban az esetben történhet, ha a hibrid édesanyját alvás közben, kérés nélkül megszabadítják petéitől, aztán összekeverik egy földönkívüli petéivel, és úgy helyezik vissza a szervezetébe, otthagyva egy idegen lény DNS-ét a később születendő gyermek számára. “Végre értem, mi történt velem, és hogy minden valóság volt, nem csak gyötrő rémálmok.” Az ominózus éjszaka után Mezreth rendszeresen meglátogatta a lányt, hogy közöljön vele ezt-azt. Mindig csak csöpögtette az információkat, és a központi témája továbbra is Lea múltja volt.

A lány egyik rajza Mezrethről

mezreth02
A csillagszülött vegyes eredetű lény, aki noha a Földön született, mégsem száz százalékosan emberi ősöktől származik. “Amíg Mezrethtel meg nem vitattuk a dolgokat, végig abnormálisnak hittem magam. Pedig csak különleges vagyok. És amióta tudom, hogy csillagszülött is, azóta arra is rájöttem, mi végre vagyok én itt: azért, hogy tanúja legyek a Földön zajló életnek.” Mezreth nem csak a információkkal látta el a lányt, hanem megtanította Kapitelit különös dolgokra. Ilyen volt például, amikor elmagyarázta neki, hogy kell asztrálisan utazgatni különböző univerzumok között, amit a lány már azóta számos alkalommal meg is tapasztalt.

lea-kapiteli

“Először nem tudtam kontrollálni, hogy hova megyek, de már egyre jobb vagyok benne. Ha sikerül egy kicsit erősebben koncentrálni, akkor a Marsra is simán át tudok ugrani.” Az események óta Kaptieli sokkal kiegyensúlyozottabb. Édesanyjának azért kellett némi idő, mire megbarátkozott a gondolattal és elfogadta ilyennek a lányát. Sőt, azóta ő maga is sokat tájékozódott a csillagszülöttekkel kapcsolatban. “Régen állandóan azt mondta Anyu, hogy csak túl élénk a fantáziám, de most, hogy látta, mások is élnek így, megértett engem. Akárcsak a barátom, akivel rengeteget beszélgettünk erről, és teljesen elfogad engem olyannak, amilyen vagyok.” Lea Kapiteli következő célkitűzése, hogy felkarolja a többi csillagszülöttet, akik nem tudják, hogy kezeljék az életükben bekövetkezett, hirtelen jött változást, ezért rendszeresen biztatja is sorstársait. “Hihetetlenül nehéz elfogadni magad, amikor kiderül, hogy csillagszülött vagy. Viszont, amikor végre sikerül, onnantól kezdve minden sokkal, de sokkal könnyebb lesz!”

rejtelyekszigete.com