Home Cikkek Lefilmeztek egy UFO-t

Lefilmeztek egy UFO-t

1

clipboard03.jpgA videót Asuztráliában, Queensland közelében készítette Greg Smith és a fia – írja a news.com.au. Az ausztrál férfi elmondta, hogy a felvétel néhny hónapja készült, és egészen addig a pillanatig ha lehet a világ legnagyobb szkeptikusa volt az idegenekkel kapcsolatban. Ez azonban elgondolkodtatta.

“Kett? nagy narancssárga pöttyöt ltunk az égen, amelyek egymás mellett, hang nélkül szelték át az eget” – nyilatkozta a The Townsville Bulletin cím? lapnak. Kiderüt, hogy a fényeket már többször látták a környéken, hiszen Phil Mulley és felesége Helen isszemtanúja volt a furcsa jelenségnek. A helyi kutatók egyel?re nem tudják, mivel is van dolguk.

1 KOMMENT

  1. Egyszer horgászni voltunk, haverral és a rokonával és az égen 1 ugyanilyen, párhozamosan közleked? 2 fénygömböt láttunk, vélhet?en nagy távolság volt a 2 objektum között, és magasan voltak, ennek ellenére hatalmas volt mind a 2, és végig azonos sebességgel haladtak, azonos pályán.
    Nem akartunk hinni a szemünknek, mikor az egyik kanyarodott, akkor a másik ugyanúgy azonos sebességgel, azonos íven kanyarodott!…ez a videó szinte olyan, mintha mi vettük volna fel azt! 😀 ez körülbelül 2-3 éve történt! 😀