Home Légy te is szerkesztő!

Légy te is szerkesztő!

paranormal_logo4

Írj te is cikkeket!

Ki szeretnéd fejteni a véleményed? Meg szeretnéd osztani tapasztalatod? Itt a lehetőség! Írj cikket és tedd közzé!

– Ha érdekel ez a téma és szívesen foglalkozol vele, ráadásul újságírói ambícióid is vannak, akkor itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak milyen érdekes oldalak vagy cikkeket írsz.

– A kapott visszajelzések alapján saját kommunikációs kézséged is fejleszted

– A szakma elismert kutatójává válhatsz

Cikket belépés után tudsz írni, majd az oldal tetején lévő ÚJ / BEJEGYZÉS ÍRÁSRA gombra kattintva megjelenik a szerkesztőablak vagy elég ha csak ide kattintasz:

Cikk írása

A megírt cikkeket ellenőrizzük és közzétesszük.

Jogi feltételek:

A Megbízott  minden tőle elvárhatót elkövet annak biztosítása érdekében, hogy az írás ne tartalmazzon olyan információt és olyan tartalomra mutató linket, valamint képi megjelenést, amely valamely természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet személyhez fűződő jogait sértené.

E tilalmak megszegése esetén a Megbízott köteles az adott kifogásolható tartalmat haladéktalanul eltávolítani illetve megszüntetni.

ÚJSÁGÍRÓNAK TANULÓK, KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIASZAKOSOK FIGYELEM!

Adott témakörökben szakértői cikkek írására is várunk jelentkezőket ugyanezekkel a feltételekkel! Amennyiben minket választasz, felvesszük a kapcsolatot az intézményeddel és igazoljuk neked a gyakorlatot!

Ha érdekel a lehetőség, és tagja akarsz lenni egy igazán lelkes és fiatalos, összetartó csapatnak, akkor írj nekünk még most!