Home Földönkívüliek Lehetséges álmokon keresztül kommunikálni az idegenekkel?

Lehetséges álmokon keresztül kommunikálni az idegenekkel?

0

Egy nemrégiben végzett kísérletben a tudatos álmodást használták arra, hogy önkéntesek megpróbáljanak kapcsolatba lépni az idegenekkel. A tanulmány szerzői Michael Raduga, Andrey Shashkov és Zhanna Zhunusova a moszkvai Phase Research Center munkatársai voltak.

A tudósok arról számoltak be, hogy 152 álmodó próbált meg kapcsolatba lépni idegenekkel alvás közben. A legeredményesebb kapcsolatfelvételeket félelem és alvásbénulás kísérte, melyek egyébként is gyakori jelei a valódi elrablásoknak és eltérítéseknek.

A 152 önkéntest arra utasították, álmodás során képzeljenek el ey idegenekkel való kapcsolatfelvételt. A résztvevők közül 114-nek sikerült elérnie a célt, ami váratlanul hasonlóságokat mutatott a fizikai elrablásokról szóló beszámolókkal. alakinek még az is sikerült, hogy beszéljen az idegenekkel és felszálljon az űrhajójukra.A vizsgálatot a Phase Research Centerben, a REMspace kutatóegységében végezték, amely a tisztánlátó álmok, alvásparalízis stb. vizsgálatával foglalkozik. A tanulmányt az International Journal of Dream Research című szakfolyóirat is elismerte.

A tudatos álom a REM-alvás egy olyan formája, amely során az ember tudatában van tetteinek, és képes irányítani az álomban kibontakozó eseményeket amit emberek milliói tapasztalják meg. A jelenség általában hirtelen jelentkezik és yakran társul idegenekhez. Az emberek évszázaok óta hisznek a földönkívüli civilizációkban. Könyvek, filmek és a média gyakran írnak repülő csészealjakról, amelyek látogatják bolygónkat.

Még Elvis Presley és John Lennon is beszámolt arról, hogy kapcsolatba kerültek földönkívüliekkel. Sok ilyen történetben az áldozatok alszanak és bénultan, álomszerű állapotban találkoznak földönkívüliekkel.

Azonban még további kutatásokra lenne szüksg, hogy több dolgot megtudjunk a jelenség természetéről.

Fotó: Pawel86 / Pixabay