Home Cikkek Lejáratok nyíltak meg a Belső Föld felé?

Lejáratok nyíltak meg a Belső Föld felé?

17

rltluxyamtapq66suglaPár hete hatalmas lyukat filmeztek le Szibériában. A helikopterről készített felvételen az látszik, mintha egy robbanás okozta volna a hatalmas, megközelítőleg 80 méter széles lyukat. A videót a Jamal-félsziget fölött készítették, azon a területen, ahol 1972-ben hatalmas földgázlelőhelyeket találtak, ezeket a Gazprom orosz olajipari cég igyekszik kibányászni.

Jamal ? azt jelenti, világ vége ? az Európába szállított orosz gáz fő forrásvidéke. Az eddigi feltételezések szerint a lyuk körülbelül két évvel ezelőtt keletkezhetett. Eleinte sokan hamisítványnak tartották a videót, de mostanra biztos, hogy a titokzatos lyuk valóban létezik. Olyannyira, hogy a helyi hatóságok expedíciót szerveztek a felderítésére, amelyben részt vesz két szakértő az oroszországi Sarkkutató Központtól és egy az Orosz Tudományos Akadémia Krioszféra Intézetétől is, hogy föld-, levegő- és vízmintákat vegyenek a helyszínen.

Az emberiséggel szinte egyidős az a vélekedés, miszerint a Föld belül üres és a belsejében élő fejlett civilizációkat az Északi-, illetve a Déli-sarkon, illetve a Föld különböző helyein található hatalmas lyukakon keresztül lehet megközelíteni.

Ez az elmélet ugyan ellent mind jelenlegi világképünknek, mégis több utazó állítja, hogy már járt a föld alatt és kapcsolatba lépett az ott rejtöző társadalmakkal.

Észak-Oroszországban most két újabb rejtélyes nyílásra akadtak környékbeliek. A két újabb misztikus lyuk megjelenésében az először megtaláltra emlékeztet, egyiküket ráadásul éppúgy a Jamal-félszigeten fedezték fel, mint az elsőt. Az új jamal-félszigeti tölcsér átmérője mintegy 15 méter, a másik lyukat több száz kilométerrel keletre, a Tajmir-félszigeten találták meg. Ennek átmérője megközelítőleg 4 méter, mélységét 60 és 100 méter közé teszik. A Siberian Times információi szerint mindkét képződményre rénszarvaspásztorok bukkantak rá.

cwvkfuxtcumoulddpzhq f8cff952-69ca-4571-8ee5-583884612310_650x366 rltluxyamtapq66sugla

A lyukakat felfedező rénszarvaspásztorok, elmondásaik alapján, állataikkal kishíján belezuhantak a tölcsérbe, hiszen azok épp egy legeltetőútvonalon fekszenek. Ők készítették az első fényképeket is a képződményről, majd továbbították azokat a természettudósok számára.

A szakértőknek ? geológusoknak, ökológusoknak és történészeknek ? egyelőre még nem sikerült egyértelmű konszenzusra jutniuk a tölcsérek eredetét illetően.

Néhány helyi lakos azt állítja, hogy fényvillanást láttak a helyszínen a lyuk keletkezése előtt. Geológusok, ökológusok, és történészek is a helyszíneken vannak, és abban egyetértenek, hogy nem természeti képződmények. A tudósok tovább szeretnék tanulmányozni őket, mivel semmi nyomát nem találták robbanásnak egyik helyszínen sem.

Elképzelhető, hogy lejáratok nyíltak meg a Föld belső, más dimenziójú világai felé? Lehetséges, hogy ez valami változás előjele? A válaszra alighanem várnunk kell egy kicsit, de valószínű, hogy hamarosan megtudjuk. Mint ahogy azt is, pontosan mi van a lyukak belsejében.

Sokak szerint földönkívüliek vagy más, számunkra ismeretlen dimenzióból érkezett lények munkája az összes lyuk. A szakértők szerint az a tény, hogy a lyuk belsejének a fala fekete, égési nyomokra utal.

17 COMMENTS

 1. Hát; ez nagyon gyanús nekem is, ez a lyuk!

  Kíváncsi vagyok, hogy az odaérkezett kutatók, mit találnak, és találnak-e valamit a Belső Földről. Csak attól félek, hogy ha igen, akkor az titokban lesz tartva.
  🙁

 2. Miért? Mire számítasz,ha arra,hogy kiállnak a nyilvánosság elé és azt mondják:Találtunk egy földalatti fejlett civilizációt és alig várják,hogy kapcsolatba léphessenek az emberiséggel!Akkor te nagyon naív vagy.Ne érts félre nem bántani akarlak távol álljon tőlem!De a tapasztalatok azt mutatják,ha találnak is valamit akkor majd nagyokat kussólnak!

 3. Én nem hiszek az üreges Föld elméletben.Azt eltudom hinni vagy képzelni,hogy az idegeneknek van földalatti bázisa amit ideiglenesen alakítottak ki maguknak valamiért,de hogy ősidők óta ott élnek és egy egész világ van a lábunk alatt azt kétlem!Az csak sci-fi.

 4. Na, tessék, Scully! 🙂
  Én megmondtam, és éreztettem is, hogy létezik a Belső Föld, az “Agartha”…
  Lakosai:
  Pl. Mu elsüllyedése óta (i.e. 11531.) élnek ott Mu-beliek, Telosban. Ez Észak-Amerika alatt van.
  Vagy: másik: Lacertáék, Lacerta Files-ék. Ők gyík-lények. Az Iguanodonokból fejlődtek ki. (Iguanodon: békés növényevő dinoszaurusz.) Ez az egyetlen dínófaj 65 millió évvel ezelőtt NEM HALT KI (állítólag), és ezek a Lacertáék fejlődtek ki belőlük az evolúciójukkal.. 2000. körül adtak hírt magukról Skandináviában egy embernek, aki közzétette azt, “Lacerta-interjú” cím alatt.

  Szóval, vannak bizony ősidők óta Földfelszín alatt élő lények!

 5. Párszor megírtam már hogy érdekes, hogy az “intelligens dinoszaurusz” a Troodon felfedezése és azon paleontológiai elmélet, hogy mégis hogyan nézne ki ha tovább fejlődhetett volna ez az állat. Ez után a filmecske után kezdtek szárnyra kapni ezek a baromságok hogy vannak ilyen lények, részemről ez nem más mint szerepelni vágyó vagy szimplán mentálisan labilis de erős képzelő erővel megáldott egyének akik ebből a paleontológiai felfedezésből táplálkoztak… Ha utánna néztek az évszámoknak akkor nem kell sokat agyalni. Addigis álljon itt az emlegetett videófilm és benne az elmélet 🙂 Természetesen senkit nem akarok a hitében megbántani csak csupán véleményem nyilvánítottam ki.

  • A dinoszauruszoknak 160 millió éve volt arra,hogy inteligens fajjá fejlődjön ürhajót építsen aztán elrepüljön a Marsra.Mégis a kihalása napján ugyanolyan üvöltő vadállat volt mint a fénykoruk hajnalán.Homo Sapiens-ről mióta beszélünk?Talán százezer éve sem mégis lassan a Marsra megyünk.Éppen ezért gondolom a dínóknak hiába lett volna még megirva pármillió év akkor sem mentek volna semmire.Ez aTroodon hisztéria egy nagy bar..ság!A Dinoszauruszok ma is élő legközelebbi rokonai a madarak.

 6. Van egy néhány érdekes jószág, ki nem halt dinoszauruszok a világban. Pl. a Mokele-Mebembe nevű “szörnyeteg” Közép-Afrikában (Kongóban). Ez állítólag egy kisebb fajta Brontoszaurusz.
  Vagy az Észak-Amerikai Ogopogó! 🙂 Ez a kanadai Okanagan-tóban él.

  A közismert Loch Ness-i szörny pedig egy jura-kori Plezioszaurusz.