Home Hírek Lépcső jelent meg a felhők között

Lépcső jelent meg a felhők között

680
0

A kü­lö­nös lép­csőszerű megastruk­túra 2017. jú­nius 20-án je­lent meg Mary­land fe­lett a fel­hők közt. Egy autós annyira meg­döb­bent a lát­vány­tól, hogy félre kel­lett áll­nia, de szerencsénkre lefotózta.

Egy sofőr fotózta le a megdöbbentő jelenséget 2017. június 20-án Maryland felett. Amikor észrevette az autójából, hogy valami különös dolog bukkant ki a felhők közül, még félre is állt, hogy le tudja kapni. Fogalma sem volt arról, hogy mi lehet, de leginkább egy hatalmas lépcsőhöz hasonlított. Szerinte biztos, hogy nem természetes jelenség, kiszen felhőképződéskor ilyen szabályos alakzatok nem szoktak kialakulni.

A roppant érdekes fotó már körbejárta a világot és mindenkinek meg van a maga véleménye róla. Lehet akár különös délibáb, egy átjáró egy másik dimenzióba, a mennyország lépcsője, ami a kapuhoz vezet, illetve hiba a globális hologramban.

Manapság egyre népszerűbb az az elmélet, miszerint világunk nem teljesen olyan, mint ahogyan ismerjük és látjuk. Állítólag egy világméretű összeesküvés áldozatai vagyunk. A rejtélyes háttérhatalom már évtizedekkel ezelőtt kiépített egy műholdakból álló rendszer a Földünk körül, ami egyfajta hologramot vetít az égboltra. Vagyis amit látunk az égen, az valójában mesterséges.

A hologram célja az lehet, hogy elfedjék mi zajlik odakint a világűrben. Hogy ez mi, arra is számos teória létezik. A legelképesztőbb az, ami azt állítja, hogy a Föld lapos, és csak egy hatalmas kísérleti telep, amin mi vagyunk az alanyok. Odakintről pedig idegenek milliárdjai figyelnek minket, mintha csak egy gigantikus valóságshow-t néznének…

Ripost