Home Cikkek Lezuhant ürhajót találtak a Marson?

Lezuhant ürhajót találtak a Marson?

0

40443A szakértők is csak a fejüket vakarják, mi lehet az az objektum, amit az egyik, Mars felszínét pásztázó műhold készített.

A Csillagok háborúja állítólag egy messzi-messzi galaxisban zajlik, ám lehetséges, hogy valójában minden sokkal közelebb történik? Legalábbis ha megnézzük a NASA Curiosity űrszondájának felvételeit. A Mars felszínén ténykedő Curiosity ugyanis egy nagyon furcsa objektumot fotózott le a vörös bolygón, ami több szakértő szerint is egy földönkívüli űrhajóra hasonlít leginkább.

? Láttam ezt a furcsa anomáliát a legutolsó Curiosity fotón. Az a fekete alak pontosan úgy néz ki, mint egy lezuhant UFO. ? idézi a Russian Times Scott C. Waringet, aki 2,5-3 méteresre saccolja az objektum hosszát.

? A Marson elképzeléseink szerint 5-8 centiméteres lények élhetnek, így ez az űrhajó akár 20-40 utast is szállíthatott. De eddig csak egy fotó van erről a hajóról, ami meglepő, hiszen a Curiosity egy területről általában több tucat fotót készít. Reméljük még kapunk képeket erről a részről. ? írta Waring.

40443 114263

 

BorsOnline