Home Földönkívüliek Magas oszlopok utalnak az ufók holdbéli jelenlétére

Magas oszlopok utalnak az ufók holdbéli jelenlétére

441
0
Megosztás

11849250_ff7d2c399b18049ff0d6a3af49d08e91_wmA legújabb konspirációs teória a Secureteam nevű YouTube csatorna tulajdonosától származik, aki a Google Earth műholdképein bukkant rá néhány magas képződményre egy holdkráter peremén, és határozottan állítja, hogy azok bizony földönkívüli eredetű oszlopok. Feltevését csak tovább erősíti, hogy meglátása szerint a NASA megpróbálta eltüntetni a rejtélyes objektumokat a korábbi felvételekről ? számolt be a Daily Mail.

A videón látható, hogy az ufóvadász először három masszív oszlopot mutat meg a kráter peremén. Úgy gondolja, hogy nagyjából 60 méter magasak lehetnek, és biztosan igaziak, hiszen látható az árnyékuk. A narrátor szerint ilyen oszlopszerű izék több helyen is vannak a közelben, de azokat nem lehet annyira jól kivenni, egy másik kráternél pedig egy szivar vagy henger alakú képződményt is talált.

A feltöltő emlékeztetett, hogy a Holdon lévő hatalmas mesterséges struktúrákról már régebben is készültek fotók, például egy orosz űrprogram és egy 1967-es NASA-misszió keretében. Mint mondta, az űrhivatal megpróbálta elhomályosítani a hengeres objektumokat a képeken, de nem eléggé. Így aztán most jól leleplezte őket.
11849250_ff7d2c399b18049ff0d6a3af49d08e91_wm
Mivel a Holdon és a Marson szinte minden nap találnak valami furcsa képződményt, amiket az élénk fantáziájú ufóvadászok különféle dolgokkal, például piramissal vagy szarkofággal azonosítanak, az internetezők erős kétségekkel fogadták az új felfedezést.

velvet.hu