Home Hírek Mágneses gyerekek Szerbiában

Mágneses gyerekek Szerbiában

543
20
Megosztás

Sanja Petrovic, a 4 éves David anyukája egy hónappal ezelõtt vette észre fia különleges tulajdonságát. ?megkértem, hogy hozzon egy kanalat, amikor a kistestvérét akartam megetetni. David visszakiabált, hogy Anya, ez ragad. Mikor odamentem hozzá, több kanál is lógott róla.

A megdöbbent anya felhívta húgát, így derült ki, hogy David unokatestvére, Luca ugyanebben a helyzetben van.?Amennyire én tudom, erre nem létezik orvosi magyarázat.? ? Mondta Mihajlo Dodic belgrádi radiológus. ?A két fiú esete már-már paranormális? ? tette hozzá. További érdekesség, hogy fiúk csak napközben mágnesesek. Amikor alszanak, nem történik semmi, de amint felkelnek, újra vonzzák a fémet. A családnak nehéz volt hozzászoknia a gyerekek képességéhez. ?Elõször csak döbbenten figyeltük õket, de most már csak arra kell figyelni, hogy a késeket mindig elpakoljuk.? ? mondta Petrovic

20 COMMENTS

 1. Am logan képessége csak az öngyógyítás. Vállalnád az adamantium csont beültetéssel járó fájdalmakat is?
  Am nekem Logan öngyógyítása, árnyék teleportálása(a kék szõr és farok nem kéne, de egy Ao No Exorcist-ban jól nézne ki xD) meg akkor Magma képessége. akárhogy nézem nem ütik egymást, és mind3 nagyon hasznos lenne egy komoly harcban xDD

 2. Bár ehhez nem kell nagy képesség, majdnem mindenki meg tudja csinálni de a mûvészet benne inkább a haszon csinálás: Nekem is megy régi nehéz vasalóval bár azt hitték az tarja meg aminek elvileg meg kellett volna 🙂
  De nem valóban megtapadt 🙂

 3. Logan képessége: (Rozsomák egyébként csak elnevezték olyan csak ugy mert rövidebb alapon farkasnak 😀 ) öngyógyítás, állóképesség, és adamantium nélül is vannak csontkarmai, (de azok le tudnak törni, az meg fáj) az adamantium beültetés rohadt szar lehet 😀 , ezzel erõsítették meg a karmait.

  hu.marveldatabase.com

 4. Rozsomák mutációjának lényege, hogy szervezetének károsodott szöveteit az átlagos emberi szervezetnél sokkal gyorsabban képes regenerálni. Ez a képesség független Rozsomák akaratától: a gyógyulási folyamat automatikusan megy végbe. A gyógyulási folyamat sebessége egyenes arányban áll az általa elszenvedett sérülés súlyossági fokával. Például bármilyen lõfegyver, okozta sérülésbõl – amennyiben az nem ért létfontosságú szervet – egy óra leforgása alatt tökéletesen felgyógyul. Ugyanakkor mintegy két hónapjába telt, amíg talpra állt azokból a sérülésekbõl, amelyeket a Shingen Haradával vívott párbaj során szerzett, azok között pedig egy olyan kardszúrás is volt, amely majdnem teljesen keresztüldöfte Rozsomákot. Logan idegsejtjeit is képes regenerálni, erre egy átlagos ember képtelen. Képes elpusztult testrészek pótlására, messzemenõen túlszárnyalva egy közönséges ember öngyógyuló képességét. Képes egész szervek, például egy szem, vagy nagy mennyiségû izomtömeg pótlására. Rozsomákot gyors öngyógyító képessége gyakorlatilag immúnissá teszi a mérgek és a legtöbb kábítószer ellen. Például elképzelhetetlen, hogy az alkohol befolyása alá kerüljön. Némi immunitással, a fáradtságkeltõ enzimekkel szemben is rendelkezik így aztán teherbíró képessége is nagyobb, mint az átlagos embereké. Rozsomák érzékei elképesztõen kifinomultak, bizonyos állatokéhoz hasonlíthatóak. Például képes valakit a szaga alapján azonosítani és követni, akár a kutya vagy a farkas.
  Hallása alig rosszabb, mint a híres Fenegyereké. Nem tudni, látja-e az infravörös és az ultraviola tartományt. Wolverine különleges képességei kis részben különféle mutáns képességek, azonban legnagyobb részben az öngyógyító képességébõl származnak. Ez utóbbinak köszönhetõ az is, hogy Rozsomák érzékei nem gyengülnek, legalábbis nem olyan mértékben, mint a közönséges emberi halandóké. Rozsomák már több mint száz éves, ám külseje és erõléte alapján középkorúnak látszik. Némely író utalt rá, hogy emlékezetvesztése összefüggésben lehet öngyógyító képességével, mely ?elfeledtet? vele minden olyan traumatikus eseményt, amely negatívan befolyásolná fizikai vagy mentális egészségét. Korlátozottan emberfeletti erõvel is rendelkezik, de mint öngyógyuló képességét, ezt is nagyban befolyásolja pillanatnyi erõléte. Öngyógyuló képességébõl ered emberfeletti kitartása és állóképessége. Állatias mutációjának másik szembetûnõ jele éles fogai. Wolverine csontvázába ismeretlen eljárásokkal adamantium szalagokat ültettek. Az adamantium mesterséges ötvözet, amelyet Dr. Myron McLain fejlesztett ki, és jelen pillanatban a tudomány által ismert legkeményebb fém. Kizárólag egy speciális szubatomikus részecskesugárral vágható át; egyébként az adamantium gyakorlatilag mindennel szemben ellenálló, és megsemmisíthetetlen. Mivel Rozsomák csontvázát adamantiummal ötvözték, így csontjai tulajdonképpen törhetetlenek. Az adamantium jelenléte nem befolyásolja a csontok egyéb normális funkcióit, például a vérképzést.

  Feltehetõen a fentiekkel egyidejûleg Rozsomák adamantium karmokat is kapott. A karmok mintegy 30 cm hosszúak, méretük megegyezik Rozsomák alkarjának hosszúságával. Mindkét kezén három karmot visel, amelyek közvetlenül kapcsolódnak csontvázához és idegrendszeréhez. Normális körülmények között a karmok az alkar bõre és izmai alatt vannak. Rozsomák agyi impulzusainak hatására a karmok elmozdulnak, és kibújnak a Rozsomák kézbütykei alatt megnyíló bõrbõl. Egyidejûleg akármennyi karmot képes kiugratni. Akár kihúzott állapotban vannak, akár Logan bõre és izmai alatt, a karmok nem zavarják viselõjüket csuklója hajlításában. Mindamellett azonban egyenesen kell tartania a csuklóját, amikor a karmok éppen elõbújnak a kézfején található nyílásokból. A nyílások, amelyeken át a karmok elõjönnek, nem láthatóak, amikor a karmok nincsenek használatban, mivel Rozsomák mutáns képességeinek következtében beforrnak. A Japánban töltött évei során, számos küzdõsportot mesteri szinten sajátított el. Kimagaslóan bánik a katanával és számos hagyományos és modern fegyverrel. Képzett pilóta és kém. Intelligenciája is kimagasló. Hosszú életének köszönhetõen számos nyelvvel és kultúrával megismerkedett. Folyékonyan beszél angolul, japánul, oroszul, kínaiul, spanyolul, cheyenne és lakota nyelven, valamint némi francia, német, vietnámi és thai nyelvtudással is rendelkezik. Az 1990-es évek közepén, mikor Forge megfigyelte Rozsomákot edzései alatt, úgy jellemezte Logan fizikai és mentális állapotát, hogy ?megfelel egy olimpiai szintû sportolóénak, aki aranyérmes gyakorlatot hajt végre és ezzel egy idõben négy számítógépet ver meg sakkban?. Ez nagyjából annyit jelent, hogy Logan még a leghevesebb harc közben is képes magas fokú taktikák és stratégiák kidolgozására.
  Adatok:
  Tudásszintje: Nem mondható hogy alacsony vagy buta inkább jobban szereti az ügyeit az erejével intézni éppen ezért nem fektett nagy hangsúlyt a müvelõdésre annál inkább a teste erõnléti edzésére.
  Intelligencia: Intelligens, tanulékony, találékony általában!
  Erõ: Rozsomák ereje negyobb egy átlagemberénél, a pontos erõszintje nem ismert, de ki tud nyomni több mint 800 fontot (363 kg) és 2 tonnát már nem bír el.
  Állóképesség: Nagy állóképességû.
  Életerõ: Hihetetlen életerejû, kifáraszthatatlan.
  Fürgeség: Fizikai állapotához viszonyítva kicsivel gyorsabb.
  Reflex: reflexei kiválóak, emberfelettiek Szaglása, hallása egy farkaséval vetekszik.