Home Cikkek Magyar szellem üldözi Nicolas Cage-t

Magyar szellem üldözi Nicolas Cage-t

2

Hatalmasat bukott Nicolas Cage Magyarországon forgatott filmje, a Boszorkányok évada. A készítők szerint a filmet állítólag elátkozták ? hát így is lehet magyarázni egy sikertelen mozit…

A filmben egy lovagokból álló csoportnak egy boszorkányt kell a hegyek között lévő kolostorba kísérni, hogy véget vessenek a pestisnek.
Cage hetekig forgatott Magyarországon, és máig sem tudott megszabadulni hazánk emlékétől ? tudtuk meg a film női főszereplőjének magyar fodrászától, Potyó Józseftől.
?A boszorkányt alakító Claire Foy haját én készítettem. Hosszú, boszorkányos frizura kellett, így meghosszabbítottuk. Már akkor sok legenda keringett arról, hogy igazi szellem járt a forgatáson.

Állítólag a film egyik jelenetében, amit éjszaka a hegyekben vettek fel, váratlanul leszállt a köd és fura hangokat hallottak, árnyalakok jelentek meg. Cage többször mondta, hogy ijeszt? a magyarországi forgatás? ? mesélte a fodrász. Megkerestük a produkció egyik magyar bennfentesét, aki újabb furcsa emlékeket mesélt. Átok sújtotta a forgatást, ezt mondta Cage. A színész az egyik jelenetben leesett a lóról, csúnyán megütötte a hátát, ami állítólag még ma is fáj.?

Nos, sok mindennel lehet magyarázni egy film bukását. De mi inkább azt mondanánk: az alkotás nem sikerült igazán jól. A furcsa hangokat és árnyakat az éjszakai szél és az erdei állatok okozták. Cage háta pedig azért fájhat, mert az adóhatóság lefoglalta a vagyonát, és már normális matracra sem telik neki.


N?k Lapja Cafe

2 COMMENTS