Home Cikkek Már nem csak az idöjárást befolyásolja a háttérhatalom

Már nem csak az idöjárást befolyásolja a háttérhatalom

0

global-conspiracyAmint ez a cikk megjelenik Tokióban, Japánban hétfőn, 2014 október 6-án, az esti égbolt tiszta, egy enyhe őszi időjárású idilli nap után.

A probléma ezzel csupán az, hogy a japán meteorlógiai ügynökség (JMA), és az összes vállalati hírügynökség Tokióra azt jelentette, hogy a Phanfone nevű szörnyű tájfun le fog csapni a mai napon. Ehelyett szinte mindenhol enyhe eső volt az éjszaka során, szél alig, vagy egyáltalán nem fújt. Továbbá az is figyelemre méltó, hogy a JMA műholdképei azt mutatták, mintha egy ék vágta volna félbe a tájfunt, mielőtt lecsapott volna Tokióra.


http://www.jma.go.jp/en/gms/largec.html?area=0&element=0&mode=JST

Nem ez az első alkalom, hogy egy szörnyű tájfun eltűnik, mielőtt elérte volna Tokiót. Július 8-án az idei szuper tájfunról, a Neoguri-ról is azt mondták, hogy pusztítani fog Tokióban, de ehelyett a Nemzetközi Űrállomás egyik űrhajósa megjegyezte, hogy a “felére csökkent”, majd egy mérsékelt zivatarral érkezett meg.

http://enenews.com/cnn-45-ft-waves-off-japan-coast-expert-biggest-waves-ive-ever-seen-absolutely-overwhelming-official-rains-on-an-unseen-scale-high-danger-of-landslides-record-rainfall

Sok más korábbi “szuper tájfun” tűnt el hasonlóképpen az elmúlt években, mielőtt sűrűn lakott területeket ért volna el.

Az USA-t közel 9 éve nem érte el tájfun (a Sandy hurrikán valami más volt), ami teljesen példa nélküli.

Ez nem véletlen. Körülbelül 9 évvel ezelőtt néhány ember, akik azt állították, hogy az amerikai különleges erőket képviselik, elmondták a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy egy heves tűzharc során megszerezték az időjárás módosító létesítményeket az összeesküvéstől. Nos úgy tűnik, hogy ezeket a létesítményeket most már életek megmentésére használják, nem pedig kioltására.

Ha vannak olyan olvasók, akik még nem tudják, hogy az időjárás módosító technológia valódi, és hosszú múltra tekint vissza, azoknak figyelmébe ajánlom az 1978-as amerikai-szovjet időjárás módosító hadviselés betiltásáról szóló szerződést.

http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_Modification_Convention

Most, hogy abbahagyták az időjárás módosított terrortámadásokat, itt az ideje, hogy a fehér kalapos ügynökség megtegye a következő nagy lépést az összeesküvés ellen. Ezúttal egy világos cél körvonalazódik. Ha ezt a célt egy merész katonai lépéssel érik el, ez az összeesküvés végét jelenti, és a bolygó szabadságát. A Pentagon pszichológiai hadviselés szakértője, aki e sorok írójával kapcsolatba lépett a múlt héten azt mondta, hogy a nyilvánvaló cél a nácionisták irányította közel-keleti olaj monarchiák voltak. Scott Bennett, a 11. Pszichológiai Műveleti Zászlóalj hadnagya felnyitotta Pandora szelencéjét, amikor azt a feladatot kapta, hogy tárja fel a terrorizmus finanszírozását. Az ő teljes története itt olvasható:

http://issuu.com/webshare/docs/shell_game

A lényege az, hogy egy Kafkai rémálmon ment keresztül, mivel a feladatát túl komolyan vette, és valóban nyomon követte a terrorizmus finanszírozását egészen a forrásig, az egykori munkaadójáig Booz Allen Hamiltonig, valamint a svájci Union Bankig és Szaúd-Arábiáig. Hamarosan rájött, hogy sem az Egyesült Államok Kongresszusa, sem az amerikai Központi Parancsnokság, sem a többi ember a parancsnoki lánc tetején valójában nem érdekelt a terrorizmus finanszírozásának elvágásában.

Bennett, miután kénytelen volt végignézni amerikaiak halálra kínzásáról készült al-Kaida terrorista filmeket (most ISIS), azt hitték róla, hogy harcolni fog, ezzel ellentétben csatlakozott a katonai és ex-katonai személyek azon hosszú sorához, akik rájöttek, hogy megpróbálták átejteni őket, hogy ezekért a bűnözőkért harcoljanak.

Nos, most már egyetlen világos katonai célpont látszik, és egy átfogó megoldás áll rendelkezésre a soha véget nem érő “terror elleni háborúban”. Ahogy az összeesküvés báb vezetője, Barack Hussein Obama mondja, egy szövetséget kell kiépíteni, hogy megtámadják az ISIS-t. Azonban a brit MI6 és más hírszerzők bűnügyi elemzése egyértelművé teszi, hogy az ISIS-t Jeruzsálemből működtetik, és Szaúd-Arábia valamint Katar finanszírozza.

Tehát ha a NATO komolyan véget akar vetni a fundamentalista ál-iszlám terrornak, akkor van egy világos cél. Mindössze annyit kell tennie, hogy támogatja a 1,5 milliós erősen világi iszlám török hadsereget, hogy lépést tegyen Szaúd-Arábia és a többi öböl monarchia ellen. Ha ezek az országok visszakerülnek a történelmi török védernyő alá, az azonnal elvágná a közel-keleti oljajdollár áramlását a náci/cionista vezérelt nyugati mega bankok irányába. A közel-keleti olajpénz áramlását békés célokra lehetne átirányítani a fehér kalaposok segítségével.

Egy ilyen lépés hatalmas mértékben erősítené a nyugatot pénzügyi szempontból, ahogy a növekvő ázsiai hatalmakat is. Az oroszok és a kínaiak is elfogadnának egy ilyen lépést, amíg ez a terrorista támadások megszűnéséhez vezetne, és egészen mindaddig, amíg a saját energiával kapcsolatos érdekeiket nem veszélyezteti.

Az izraeliek teljes biztonságban tudnának élni, mint egy Zsidó autonóm terület a kibővített Török Köztársaságon belül. Szintén választaniuk kellene, hogy elfogadják a két államos megoldást a palesztinokkal, vagy hatalmas jóvátételt kell, hogy fizessenek, hogy megvásárolják a megmaradt földjeiket Izraelen belül.

Mindenesetre ha a fehér kalaposok nem tesznek egy ilyen merész lépést, akkor a játéknak vége. A Genfi-jelentés néven ismert csoport egy friss elemzése szerint számszerű bizonyíték van arra, hogy a világ adóssága sokkal gyorsabban nő, mint ahogy a világ gazdasági növekedéséből ezt fizetni lehetne, és egy globális nem fizetés közeledik fenyegetően.

http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11129108/Mass-default-looms-as-world-sinks-beneath-a-sea-of-debt.html

http://www.voxeu.org/content/deleveraging-what-deleveraging-16th-geneva-report-world-economy

Ahogy a szokásos pszichológiai hadviselés, és a “színes forradalmak”, melyeket a nyugati nácionista uralkodók használtak arra, hogy hozzájuk hű kormányokat állítsanak fel, többé nem működik. A gyilkos provokatőr ügynököket, akiket civilek megölésére küldtek Kelet-Ukrajnába, mostanra szisztematikusan elfogták és megölték. A szlávoknak ez egy visszavágás azért, ami Jugoszláviával történt.

Kínában sem jutottak semmire azzal, hogy megpróbáltak bajt keverni. Az úgynevezett “esernyős forradalom” Hong Kongban ugyanígy kudarcba fullad. Amikor a tüntetők száma néhány százra apadt, néhány “triád gengszter” bukkant fel, és elkezdte ütni a tüntetőket. Ezt követte egy hatalmas közösségi média kampány azt mondva: “segítsetek, a szegény tiltakozó diákokat megtámadták a gengszterek, és a rendőrség nem csinál semmit.” Szinte bizonyos, hogy ezeket a gengsztereket a nácionisták fizették, hogy felduzzasszák a tüntetők számát a szimpátia segítségével. Ez egy régi trükk, de már nem működik olyan jól, mint régen.

Hasonlóképpen próbálnak bajt keverni Észak- és Dél-Korea között, de már ez sem működik. A múlt héten egy meglepetés látogatást tett egy magas rangú észak-koreai delegáció Dél-Koreában. Egy felső kínai kommunista ügynök szerint Észak-Korea vezetője gyakorlatilag O kuk Ryol tábornok, egy orosz és kínai nyelvű hírszerző tiszt, aki nagyon közel áll az uralkodó Kim dinasztiához. Kim Dzsongun több mint egy hónapja nem jelent meg a nyilvánosság előtt egy láb műtét miatt, mondta. Mindenesetre az észak-koreaiak békét, jólétet akarnak, és a Koreai-félsziget újraegyesítését, nem háborút.

http://nkleadershipwatch.wordpress.com/leadership-biographies/gen-o-kuk-ryol/
http://index.hu/kulfold/2014/10/04/mi_folyik_most_eszak-koreaban/

Az összeesküvés Japánban is megpróbálja felszítani a háborús érzelmeket az Abe rezsim alatt, de visszafele sül el. Abe és rendszere ezért is vesztette el a közvélemény támogatását. Ezenfelül az amerikaiakkal közölték kínai hitelezőik, hogy rántsanak Abe láncán, amit meg is tettek, amiért a japán rezsim beszüntette Kína zaklatását.

A másik nagy összeesküvés kampány a folyamatban lévő, úgynevezett Ebola járvány. Ez azonban nem produkálta azt a fajta pánikot és engedelmességet, amit az összeesküvés elvárt. Az emberek egyszerűen nem hisznek a járványról szóló történetüknek. Összességében ez nem egy boldog időszak az összeesküvés számára.

A háttérben mind a P2 szabadkőműves páholy, mind a brit 300-ak bizottsága tárgyalni próbálnak egy olyan új pénzügyi rendszerről, mely jobban tükrözi a jelenlegi globális valóságot. Ők is fontolgatják a jubileumot, vagyis az összes állami és magán adósság egyszeri leírását az egész bolygón.

A Fehér Sárkány Társaság egy meritokratikus személyzetből álló jövő tervezési hivatal felállítását javasolja több trillió dolláros éves költségvetéssel, hogy megtervezzenek egy hatalmas kampányt a szegénység felszámolása, és a környezeti pusztítás megállítása érdekében, hogy felépíthessünk egy csodás új korszakot. Egy ilyen hivatal befogadná a Világbank, az IMF és a BIS egészséges részeit. Mindez összhangban működne a BRICS gazdasági intézményeivel.

Nem világos, hogy a változások nyilvános bejelentése mikor lesz, de egyre nagyobb a megértés a hatalom szereplői között, hogy a szeretet, a barátság legyen a nyertes a hagyományos összeesküvés ellenőrző mechanizmusok felett, melyeket a félelem, a gyűlölet, a kapzsiság és a vágy irányít.

Benjamin Fulford / fordítás: újvilágtudat