Home Cikkek Meddig élnél démonokkal? – 5 valódi és totál ijesztő sztori, démonok által...

Meddig élnél démonokkal? – 5 valódi és totál ijesztő sztori, démonok által megszállt otthonokról

740
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 5 percig tart

Mit szólnál, ha a vadonatúj otthonban démonok laknának? Mi lenne, ha egyik éjszaka sikolyokra ébrednél vagy jéghideg kezek tapasztanák be a szádat és terrorizálnának? És ha a családodat is bántanák? Vannak olyanok, akikkel ezek megtörténtek. Most az ő valódi és halálosan ijesztő sztorijukat meséljük el, milyen is volt démoni erőkkel lakni egy fedél alatt.A démon ház

Bob Cranmer saját könyve szerint 18 évig élt együtt családjával a Pennsylvaniai otthonukban egy démonnal. Mr. Cranmer az elmondása szerint tehetetlenül nézte az évek során csöpögő vért a falakon, láthatatlan kezek bántalmazták és verték meg őt szeretteit. A zaklatások csúcspontja 2005-2006 volt és ekkor vette fel a kapcsolatot Cranmer a katolikus egyházmegye Pittsburgh-i papjával, aki 2006-ban vette ördögűzés alá a házat.

Érdekesség, hogy Cranmert Pittsburgh-i Brentwood külvárosában épült otthona, bizony véres talajra épült. Ugyanis az 1700-as években az amerikai őslakosok alattomosan meggyilkolták az európai telepeseket a területen. Később, amikor a ház építése megkezdődött, az egyik munkás megátkozta a földet. De az ?igazi gonosz? Dr. James C. Mahan-nal érkezett meg. Cranmer szerint az egykori bérlő Dr. Mahan,  alkoholista volt és illegális magzatelhajtásokat végzett otthon a lakásán. Cranmer szerint ezek a tettek idézték meg a démont, ami többször is egy “fekete, ködös felhőben? manifesztálódott.  A férfi még a nevét is tudta a démonnak.  Moloch, egy kánaáni isten, akinek régen gyermekeket áldoztak úgy, hogy elevenen elégették azokat.

1

A Sallie ház

A Kansas államban található Sallie ház az ország egyik legismertebb démoni otthona, olyannyira, hogy 1992-ben tele volt vele a sajtó. A ház a 19. században épült és onnan kapta a nevét, hogy egy Sallie nevű lány kísértett ott.

A különc házról készült tévéshowban az ott élő Tony és Debra Pickman még a testükön található gyanús karcolásokat is megmutatták. A forgatás során a televíziós stáb tagjai is megsérültek.

A házaspár szerint akkor kezdődtek a természetfeletti támadások, amikor megszületett a gyermekük.  Onnantól kezdve mind a kettőjüket vágások érték és fizikai fájdalmak kínozták egy láthatatlan támadótól. Továbbá a tárgyak maguktól mozogtak, megmagyarázhatatlan zajokat hallottak, főleg különös állati eredetűeket, és ráadásul nem csak ők, hanem bárki más is, aki a házban megfordult.

Végül a  Pickman család meghívott egy paranormális nyomozókból álló csoportot, akik Ouija táblával próbálták meg felvenni a kapcsolatot a házban található szellemekkel. Ekkor derült fény Sallie-re és hogy a ház mágnesen vonzza oda a sötét entitásokat. Sallie ráadásul képes portált nyitni további démonoknak.

Mikor már a démonok a gyereket is célba vették a család elköltözött 1994-ben.

2

Az Armstrong utcai ház

1970-ben, Ann és Roger Brock költözött  a négy hálószobás Armstrong utcai házba, Indiana államban. Rendkívül baráti áron volt meghirdetve, ámde amint beköltöztek igazán zavaró eseményeket tapasztaltak. A házaspár lányai Lana és Lisa azt állították, hogy kényelmetlenül érezik magukat a sötét házban. Aztán 1978 után, mikor megszületett a két fiatalabb öccsük Roger és James a család már nem emberi lényeket is látott a házban.

Egy este megmagyarázhatatlan remegés rázta meg Lana ágyát egy elázott férfit látott kint az ablaka előtt, aki nem is ember volt? de olyan is történt, hogy valaki beakart menni hozzá a hálószobába, de egy lény nem engedte válaszolni. Sikoltani szeretett volna, de a kéz láthatatlan gazdája nem engedte.

Az csak a hab volt a tortán, hogy a helyiek azt beszélték, hogy megöltek egy nőt a házban. Roger Brock, aki baptista lelkész, démoni tevékenységre gyanakodott.

Később  a ház rejtélyes körülmények között leégett.

4

A ketrec

Jelenleg ez a ház Nagy-Britannia egyik legnagyobb és legismertebb kísértetjárta háza, ami Essex városában található és a “ketrec” nevet viseli, ugyanis egyszer a boszorkányok börtöne volt a 16. században.

A korábbi tulajdonos Vanessa Mitchell, a falu boszorkányai miatt hagyta el otthonát, ugyanis a 2004-es beköltözése után számos szellem támadt rá. Volt, amelyik megpofozta, egy másik megerőszakolta, miközben terhes volt.  Más esetekben, vérszerű foltok jelentek meg a padlón. Egy tévés interjúban Mitchell állította, hogy látott három szellemet, két férfit és egy nőt, azalatt a 3 év alatt, amíg ott élt. További megdöbbentő állítása, hogy a házat egy kecske démon is kísérti. Miután elhagyta a házat, a Modern Day Haunting-nak elmesélte tapasztalatait és azt is, hogy szerinte Ursula Kemp szelleme van ott, az egyik rab, aki szintén boszorkánysággal vádoltak meg és végeztek ki.

3

A Halloween démon

Tracey és Keiron Fry a dél Walesi otthonukban egyik napról a másikra hírességé váltak a brit sajtóban, ugyanis azt állították, hogy a démonok élnek velük.

Pontosabban minden egy Halloween-i éjszakán kezdődött, mikor három démon kezdte bántalmazni és molesztálni őket. Majd  egy gonosz entitás azt mondta a gyerekeiknek, hogy el fogja vágni a szüleik torkát.  A szülök szerint a Ouija tábla a felelős, amit korábban használtak, hogy kapcsolatba léphessenek a házban lakozó lényekkel.  Ám elszabadult a pokol és a démonok kíméletlenül erőszakosak voltak.

Keiron még egy képet is készített, amin egy fehér ruhás kisgyerek van. Végül a Walesi Templom plébánosa Johnathan Widdess tisztította meg a házat a gonosz szellemektől.

5

Női Portál