Home Hírek Még több felvétel lehet az USS Nimitz incidensről

Még több felvétel lehet az USS Nimitz incidensről

516
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Az amerikai haditengerészet legalább egy visszatartott videóval rendelkezik még, amely a híres USS Nimitz anyahajó UFO-val való találkozását rögzítette. Az eset 2004-ben történt, amikor a hajó San Diego partjaitól körülbelül 150 km-re egy azonosítatlan, gyorsan mozgó objektummal találkozott hadgyakorlatozás közben. Azóta újságírók és UFO kutatók próbálják magukat egyre jobban beleásni a témába, hogy minél több információt kiderítsenek.

Az UFO-ról készült videó 2017-ben lett nyilvánosságról hozva, amelyről megerősítették, hogy eredeti felvétel. Ugyanakkor sokkal több dolog áll a háttérben, mint amit elmondtak a nyilvánosságnak.

Most azonban, évekkel később, az Információs Szabadságról szóló Törvény alapján kérvény érkezett a Haditengerészeti Hírszerzéshez (Office of Naval Intelligence), hogy több információt megadjanak az esetről. A kérvény beküldője, Christian Lambright UFO kutató reménykedik abban, hogy végre kideríti az igazságot.

A legtöbb kérvényre hallgatás a válasz. Lambright kérvényére azonban, amelyben további videókat és dokumentumokat szeretne kapni az incidensről, reagáltak.

A hivatásos katonák és tisztek megerősítették, hogy léteznek az esettel kapcsolatos dokumentumok, de azokat nem lehetséges nyilvánosságra hozni, mert nemzetbiztonsági aggályokat váltana ki.

A válasz szerint a hatóság titkosított néhány dokumentumot. A döntésre a dokumentumok áttanulmányozása után jutottak és erre a törvény is kötelezte őket.

Némi reményt jelent azonban a Hírszerzés további válasza, amelyben arról beszélnek, hogy rendelkeznek egy titkosított videóval, amelynek a készítője nem a Hírszerzés, így lehetséges ennek a nyilvánosságra hozatala. A szervezet továbbította a kérvényt Haditengerészeti Légiirányítás (Naval Air Systems Command) Parancsnokságához, akik dönthetnek a titkosítás feloldásáról.

Úgy tűnik tehát, hogy létezik még videó az esetről, de hogy ezt fogjuk-e látni valaha, az még kérdéses.

Amit most tehetünk az az, hogy várunk a Haditengerészeti Légiirányítási Parancsnokság beleegyezésére.

Hotair.com | paranormal.hu