Home Paranormális jelenségek Megátkozott az Ayers Rock egy ausztrál férfit

Megátkozott az Ayers Rock egy ausztrál férfit

0

Egy férfi állítása szerint Ausztrália híres sziklája, az Ayers Rock elátkozta őt miután elhozott egy darab követ onnan.

Amikor Steve Hill meglátogatta Ausztrália spirituális központját, nem gondolta, hogy bármi baja eshetne abból, ha hazavisz egy kis szuvenírt a sziklaegyüttesből.

“Mialatt az Ulurunál (Ayers Rock) sétáltam, megláttam egy követ és úgy gondoltam elteszem.” – mondta. A Google Maps szerint egy régebbi táborhelyen voltam, ahol egy bizonyos Azari Chamberlain eltűnt, így gondoltam ez a kis kődarab egyfajta emlék lehetne, tudják mint amit otthon dekorációnak használhatunk.”

Később aztán egy sor balszerencsés tapasztalatot élt át a férfi és kezdett beigazolódni a gyanúja, hogy elátkozottá válnak akik megzavarják Ulurut.

A dolgok kezdtek szörnyűvé válni már akkor is, amikor eljött a szikláktól. Az úton visszafelé kenguruk tömege fenyegetően viselkedett a kocsija körül amely egyáltalán nem tűnt veszélytelen helyzetnek.

“Egy hosszabb visszafelé vezető úton haladva a pusztaságban a kenguruk olyan viselkedésére lettem fogyelmes, mint még soha.” – mondta. “Ez volt az a pont amikor azt mondtam, lehet hogy soha nem kellett volna elhoznom a követ és hogy az átok áldozata vagyok.”

Egy hónappal később az autójának a motorja elromlott és a szerelő képtelen volt megállapítani, mi lehetett ennek az oka.

A balszerencsés esetek mellett Hill idegesnek érezte magát és amikor titokzatos módon a sziklához vezető útjáról készült fényképek is eltűntek a telefonjáról, akkor döntött úgy, hogy ami elég, az elég.

“Már egy ideje tervezem, hogy elutazom Cape Yorkba, de úgy döntöttem, hogy nem csak előrehozom a következő hónapra, hanem teszek egy 3000 km-es kitérőt is Ulurun át.” – mondta.

“Vissza fogom vinni a követ. Ez egy olyan dolog amit meg kell tennem. Tudom, hogy pontosan honnan hoztam el és amint visszajutok oda, visszateszem a helyére.”

Canberra Times | paranormal.hu