Home Érdekességek Megdöbbentő következtetésre jutott egy tudós az elraboltak tapasztalataival kapcsolatban

Megdöbbentő következtetésre jutott egy tudós az elraboltak tapasztalataival kapcsolatban

0

Dr. David Jacobs a Temple Egyetemről meglehetősen megdöbbentő következtetésre jutott az elraboltak tapasztalataival kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy az ilyen állítások szokatlanok, még mindig meglepően sokan vannak, akik úgy vélik, hogy életük egy bizonyos szakaszában találkoztak egy másik világból érkező lényekkel.

A tipikus elrablási élmény általában azt jelenti, hogy az embert elviszik otthonából, orvosi kísérleteknek vetik alá, majd úgy térnek vissza, hogy a találkozással kapcsolatos emlékei eltorzultak vagy törlődtek.

Dr. David Jacobs kutató és író évek óta gyűjti és hasonlítja össze az elraboltak vallomásait.

Azóta arra a meglehetősen megdöbbentő következtetésre jutott, hogy az idegenek általi elrablás egy jövőbeli idegen invázió előjele, amelyben az elraboltak maguk is valamilyen szerepet töltenek be a támadás során.

“Elterjedtünk a Földön és kezdjük meghódítani a világűrt is… nem tudjuk, hogy ez igaz-e más lényekre vagy sem.” – mondta. A legjobb tippem – és ez egy tipp – az, hogy igen, ők is ugyanezt teszik.”

Dr. Jacobs azt is felveti, hogy az elraboltak beszámolói az emberhez hasonló idegenekről az UFO-k fedélzetén azt jelezhetik, hogy az emberi társadalomba való beszivárgás tervei már folyamatban vannak.

“Amit leírtak, az az volt, hogy a fedélzeten lévők, akik nagyon-nagyon emberinek tűntek, lejöttek, és megpróbálták megtanulni, milyen közöttünk járni, embernek lenni” – mondta.

“Ekkor már tudtam, hogy ez a társadalomba való beilleszkedés, a hatalomátvétel előtt… Ők irányíthatnak minket, mi pedig nem irányíthatjuk őket. Ők úgymond szuperemberek. Akár átveszik a hatalmat, akár nem, képesek irányítani az emberi elmét… Nem tudom, mi fog ezután történni, a legrosszabbtól tartok.”