Home Hírek Megfejtették Nostradamus titkos kódját ? hátborzongató próféciák 2017-re

Megfejtették Nostradamus titkos kódját ? hátborzongató próféciák 2017-re

1109
4
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

nostrdamus-2-1Elképesztő hírrel rukkoltak elő a külföldi, összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalak. Nostradamus jóslatai szerint semmi jóra nem számíthatunk 2017-ben? A hírek szerint egy YouTube felhasználó azt állítja videójában, hogy megfejtette Nostradamus, a 2017-es évre vonatkozó próféciáit? A francia asztronómus, és a Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak! Mindkettő félelmetes események közeledtét jelzi.

Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Elképesztő dolgok derültek ki, amelyek a közeljövőben fognak zajlani.

Az újraértelmezett jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin kirobbantja majd a III. világháborút Oroszország és az USA közt. A harc nem egészen úgy fog lezajlani, mint ahogyan azt elképzelik? Mielőtt a teljes emberiség megsemmisülne, egy nagyszabású földönkívüli invázió fog véget vetni a teljes pusztulásnak.

nostrdamus-2-1

Ezután az idegenek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és kiírtják belőlünk az agresszivitást, hogy végre teljes béke honoljon a Földön. Természetesen az ő irányításuk alatt? Modern bibliamagyarázók szerint a keresztények szent könyvéből hasonlóan hajmeresztő dolgok olvashatóak ki a beavatottak számára. 2017-ben lesz Krisztus második eljövetele? és lezajlik az Armegeddoni csata, ahol az Antikrisztus elbukik majd.

putin-nuclear-war-590x264

Hogy mi köze a két teljesen különböző dolognak egymáshoz? Csak annyi, hogy ugyanarról szól! Az Armegaddoni csata és a III. világháború ugyanaz, Putyin és az Antikrisztus is ugyanaz a személy. Krisztus a mennyei seregével és a földönkívüliek is helyettesíthetőek egymással. Mindkét írás ugyanarról szól, csak más szavakkal írják le az eseményeket!

nostradamus

Mindez nem volt váratlan, legalábbis a beavatottak szerint. Számos jel utal arra, hogy valami készül, és az események egyre csak sűrűsödnek. Gondoljunk csak az egyre gyakoribb UFO-észlelésekre, a furcsa, mindent betöltő, fanfárszerű hangorkánokra, amit a világ számos pontján észleltek, a lángoló kereszt alakú jelenésre Oroszország felett, vagy az egyre sűrűbben előforduló természeti katasztrófákra?

kingcomingagain-600x450

Ilyesztően és egyben nevetségesen hangzik mindez, de mégis sokan vannak, akik hisznek benne? Akár a Bibliát nézzük, akár Nostradamus próféciáit mindenképpen hajmeresztő dolgok elébe nézünk?

napiufo.hu

4 COMMENTS

  1. Miért pont Putyin az antikrisztus?? Miért pont ő robbantaná ki? z egy dolog, hogy a propaganda azt zengi, hogy az oroszok az agresszorok, de meg kéne nézni, hogy vajon hány támaszpontja van Oroszországnak az USA mellett és hány van az USA-nak Oroszország mellett? Ki is az agresszor? A háború már kirobban, és az amcsik robbantották ki, csak a háború még hideg. Kérdés meddig tűri még a medve a sz amcsik szardobálását

  2. Érdekes módon mindig az Amerikaikat ábrázolják hősnek meg megmentőnek, holott aki az ő oldalukon áll olyan mintha szó szerint “a sötét oldalon állna…” Kicsit kezd eléggé idegegesítő lenni, hogy így az USA meg úgy…. Az Oroszokról példát lehetne venni, de ha közeleg a III. Világháború az lenne a legszomorúbb az egészben, hogy a “Nyugatnak köszönhetően….” Magyarországra nagy befolyás lenne és sajnálatos módon az USA oldalán kéne lennünk, de most Antikrisztus ide vagy oda, az bárki lehet, sőt Az Egyesült Államokban elég sok az Antikrisztus belegondolva….. Lényeg az, ha be következne mindez, és az Oroszok győzedelmeskednének, lehet, hogy vége lenne az összeesküvéseknek, ugyanakkor a Föld teljes mértékben megsemmisülne, szóval itt lényegtelen ki nyeri meg, így is úgy is el van minden ítélve, viszont az Egyesült Államok ellen komolyabb lépéseket kéne tenni, mert eléggé kiterjedt a befolyása.

  3. Nos igen ez számtalan példája annak,hogy Oroszországot provokálják és a vezetőjét sátánnak (antikrisztusnak) állítsák be! Miközben Pont a két birodalomnak (EU,USA) a sötétség az irányítója . A sötétségnek fel kell adnia az uralmát ezen a bolygón és ők ezt nagyon jól tudják . Legutolsó próbálkozásuk az,hogy kiprovokálják a nagy medvét , jó tudni azt is ,hogy Oroszország nem lenne egyedül a háborúban mivel szorosan ott áll mellette Kína ,India Dél Afrika Indonézia és most már Japán is!

    A sötétség azért akar egy mindent elsöprő utolsó világháborút ,hogy minket örökre töröljön a teremtésből , mert tudja,hogy közel van az az idő amikor lehull az álca és az embereknek el kell számoljanak a 12ezer éves kínoztatásokról és,hogy mit tettek a tudatunkkal és a dnsünkkel!

    Tudják,hogy az emberek nagyon mérgesek lennének és ők nem mernek ezzel szembenézni!