Home Cikkek Megmagyarázhatatlan égi jelenséget észleltek

Megmagyarázhatatlan égi jelenséget észleltek

6

advent_www.kepfeltoltes.hu_Megmagyarázhatatlan égi jelenséget örökített meg egy 16 éves diáklány, Georgina Heap. Az ismeretlen eredetű fekete, gyűrű alakú objektum az égen lebegett amint a lány édasanyjával teniszezni volt. A jelenség mindkettőt nagy meglepetésként érte, amely a Warwick-kastély közelében történt.

Szerencsére volt annyi lelki jelenléte a lánynak, hogy elővegye iPhone-ját és felvegye az obektumot, melynek mibenlétét nem sikerült egyelőre kiderítenie a szakembereknek. A videón látható, hogy a tárgy mintegy három percig lebegett, majd eltűnt. Nick Pope, korábbi védelmi miniszter és egyben UFO kutató, akinek a nevéhet a brit UFO akták szorosan kapcsolódnak, szintén megszólalt az ügyben:

“Ez egy igazán szokatlan jelenség! Olyan mintha egy füstből álló gyűrű lenne, de fogalmam sincs, honnan és hogyan jött létre. Az is lehet, hogy valamilyen ritka meteorológiai jelenségről van szó, esetleg méhek vagy más rovarok alkotják a gyűrűt, de erről még nem igazán hallottam, szóval úgy gondolom, hogy egy valódi X-aktáról van szó”

advent_www.kepfeltoltes.hu_ adventi_koszoru_www.kepfeltoltes.hu_ adventi-koszoru-15_www.kepfeltoltes.hu_

Vajon mi lehet ez a rejtélyes égi jelenség? Elképzelhető, hogy egy másik dimenzióból származó létforma? Esetleg egy UFO alsó része, amely látható a fizikai világunkban, de a jármű többi része nem? Vagy amit látunk, az egy portál egy másik világba? A választ nem biztos, hogy valaha megkapjuk.

paranormal.hu

6 COMMENTS

  1. Ez egy fából vaskarika.Csupán annyi az egész hogy rajzoltak egy ábrát hogy hogyan csináltak tájképet mögé az gondolom, csak a fantázia kérdése.
    Nekem, a “lehetőségek” közül a legjobban az UFO alsó része tetszett. Fenomenális. Most nem bonyolódok UFO alsórészek magyarázatába mert nincs értelme 😀 viszont ezt a verziót el lehet felejteni de még a portált egy másik világba is,hiába hasonlít hozzávetőlegesen a fekete lyuk széleihez… ..

  2. Nem tévedtél bizony. 😀 Azért is keresgéltem, mert hitelesnek tűnt a videó. Ráadásul az arcát is adta hozzá, ami plusz megerősített… Ezek után már csak az volt a kérdés, hogyan rajzolták az égre… 🙂