Home Cikkek Megölte a macskát, hogy túlélje a világvégét

Megölte a macskát, hogy túlélje a világvégét

8

Kinek jutna eszébe megölni egy macskát annak érdekében, hogy az állat kilenc élete átszálljon rá és így túlélhesse a világvégét? Segítünk: az elmebetegeknek.

Folyamatosak a beszámolók, ki hogyan készül a december 21-ei világvégére. A legtöbben élelmiszert és fegyvereket halmoznak fel, egy kínai férfi megépítette Noé bárkáját, egy orosz ikerpár meg megölte a macskát. Nem vicc, legalábbis a RIA Novosti értesülései szerint.

A The Moscow News című lap úgy tudja, a 43 éves férfiak bezárkóztak a lakásba, majd a szomszédok csörömpölést és kiabálást hallottak.

Miután a ház biztonsági szolgálatát ellátó embernek nem nyitottak ajtót, ő kihívta a rendőrséget és a mentőt.

A lakás romokban állt, az összes tükröt összetörték. Az egyik szobában megtalálták az ikrek édesanyját ? ? volt a kiabálás forrása -, törött lábbal. Az egyik fia szándékosan okozta neki a fájdalmat, de, hogy pontosan miért, arra mi nem jöttünk rá. Egy tetemre is rábukkantak; a macskáéra. Az ikrek azt is elárulták, miért kellett meghalnia a macskának. Elmondásuk szerint az ?rhajójuk nélkülük távozott, s mivel itt ragadtak, fel kell készülniük a világvégére. Erre a legjobb módszer a macska kivégzése, hiszen annak 9 élete van, ami átszáll rájuk? Mint kiderült, az orosz testvérpár halálosan komolyan gondolt mindent, és most a pszichiátrián vannak.

8 COMMENTS

  1. Mindenki ne hagyja a macskáját senki elkóborolni mert most a sátánisták meg különböz? szekták tagjai meg vezérei ki tudja hogy begy?jtik ?ket és szegényeket 😐 Aldozati bárányt csinálnak bel?lük 😐
    Még jó hogy szegény LÜTY? nev? macsekom ezt már nem érheti meg
    -.- 😐

  2. five kilograms of Titanic shell, Vintage wedding dress that is t become salvaged in 1991, Cheap prom Dresses and looked for the Titanic was the manufacturer s identification, However the business didn’t disclose the identity from the seller.In order t create watches, Romain Jerome, the ships will probably be the wreckage from the hybrid with steel alloys, the production procedure can als be a mix of gold and platinum . It’s primarily in black lines, PROM DRESSES the marketplace cost is expected t become in between 7800 t 173,one hundred U. vintage inspired cocktail dresses S. dollars.It’s reported that Roman Jerome in 2012, Black Mother of the Bride Dresses the business als plans t wreck the 100th anniversary from the launch from the 2012 series of watches.Arpa stated, this watch from the old and new material represents a brand new style Prom Dresses 2013 , but additionally remind future generations, don’t neglect those that died within the year from the shipwreck of about 1,500