Home Cikkek Mégsincs összefüggés az olimpiai összeesküvés-elmélet és Scmitt Pál kiutazásának lemondása között

Mégsincs összefüggés az olimpiai összeesküvés-elmélet és Scmitt Pál kiutazásának lemondása között

1

Schmitt Pál azért nem szerepel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos londoni meghívott listáján, mert maga függesztette fel a tagságát a testületben, amíg a doktori disszertációja ügyét lezárja – közölte a NOB az [origo] megkeresésére. Évtizedek óta a londoni lehet az első olimpia, amelyet kihagy.

A plágiumügye miatt a köztársasági elnöki poszról lemondott Schmitt titkársága később ad tájékoztatást.

Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök nincs rajta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalos résztvevői listáján, így feltehetően nem vesz részt a londoni olimpián, évtizedek óta először. A NOB sajtóirodája erre vonatkozó kérdésünkre úgy reagált, hogy Schmitt maga függesztette fel a NOB-tagságát addig, amíg nem zárul le a Semmelweis Egyetem döntése elleni fellebbezésének ügye. Az egyetem ugyanis idén áprilisban megvonta tőle a doktori címét, miután nyilvánvalóvá vált, hogy doktori dolgozatának nagy részét másolta más szerzőktől. Schmitt ezután mondott le a köztársasági elnöki posztjáról is, amelyet 2010 augusztusa óta viselt.

Vagyis Schmittet feltehet?en azért nem tették rá a hivatalos meghívotti listára, mert NOB-tagsága függ?ben van. Kiss Norbert, a volt államf? titkára szerdán annyit mondott Schmitt olimpiai részvételére vonatkozó kérdéseinkre, hogy arról kés?bb adnak tájékoztatást, csütörtökön reggel pedig nem volt elérhet?.

origo

1 KOMMENT

  1. na, megmondtam…,? most becsületbeli ügyet csinált ebb?l a nemtelen aljas mocskolodó, tipikusan ballibsis mentalitást igényl?.hamis rágalomból….

    remélem megvédi majd és oda lehet dörgölni a nyomoroncok orra alá, bár amennyi gerinc leledzik egy ballibsiben ez úgy lepereg róluk mint es? a viaszról….